---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ για τη ρύθμιση των χρεών του ΜΤΣ προς το Υπουργείο Οικονομικών σε βάθος 15ετίας


     Μία προσπάθεια δύο (2) περίπου ετών του Μ.Τ.Σ με την υποβοήθηση και άλλων φορέων, αλλά και την καλή θέληση της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας των Υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Αμύνης, αλλά και της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Γ.Ε.Ε.Θ.Α και Γ.Ε.Σ, είχε αίσιο τέλος και το φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται.
     Βεβαίως χρειάζονται και άλλες συνεχείς και σύντονες προσπάθειες απάντων των αρμοδίων, για την αύξηση των εσόδων του Μ.Τ.Σ για να διαφύγει τον κίνδυνο σε βάθος χρόνου.
     Φυσικά η δικαία κατανομή του κοινωνικού πόρου είναι άλλος ένας αντικειμενικός στόχος ΑΠΑΝΤΩΝ, και ο συντονισμός των προσπαθειών εκεί πρέπει να τείνει......., διαμαρτυρίες και ενέργειες που δεν κατευθύνονται στην κυρία προσπάθεια μόνο την υλοποίηση του ΑΝΣΚ δεν θα βοηθήσουν.   

                                                               ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

    Εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών η εκταμίευση χρηματικού ποσού για την καταβολή του μερίσματος του 1ου Τριμήνου του 2012.
    Εκτιμάται επίσης ότι μέσα στο 2012 θα καταβληθούν στους δικαιούχους ΒΟΕΑ, βοηθήματα που έχουν υποβληθεί αιτήσεις απο Ιανουάριο 2009 έως Μάιο 2009.
    Ήδη δρομολογήθηκε ποσό για τις αιτήσεις ΒΟΕΑ μηνών Νοε - Δεκ 2008
    Θα καταβληθούν Βοηθήματα Θανάτου που εκρεμούν, καθώς και θα  δοθεί κάποιο ποσό στο ΕΚΟΕΜΣ.
Αντγος ε.α. Μαυροδόπουλος Παντελής
            Πρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ

2 σχόλια:

Λάμπρου Νίκος είπε...

Ti σημαίνει κύριε συμμαθητά δικαία κατανομή του κοινωνικού πόρου είναι άλλος ένας αντικειμενικός στόχος ΑΠΑΝΤΩΝ..;;

Apostolos είπε...

Καταρχήν το "κύριε" μεταξύ συμμαθητών μου φαντάζει περίεργο.
Επίσης ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν είναι δικά μου λόγια και την ερώτηση έπρεπε να την κάνεις αλλού.
Τέλος, πιθανόν να εννοεί αυτό που έχει ξαναπεί στο παρελθόν. Ότι οι κοινωνικοί πόροι από προμήθεια οπλικών συστημάτων πρέπει να μοιράζονται αναλογικά σε όλα τα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ.