---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ανταπάντηση του ΤΣ του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης στη νέα επιστολή της ΑΝΕΑΕΔ



                     Κύριε Πρόεδρε  και  μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ,
                   Με την παρούσα επιστολή μας σας πληροφορούμε, αναφορικά με τη νέα επιστολή της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, την οποία μας απέστειλε και σας την κοινοποίησε ηλεκτρονικά,  όπως και σε όλα τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ, (δ) σχετικό, ότι το ΤΣ ΕΑΑΣ του Παραρτήματος Ξάνθης,  συνήλθε για  το σκοπό αυτό σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίασή την 19η  Οκτ. 2012, και  ομοφώνως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, τα παρακάτω:
                          Να σας ενημερώσει, ότι η συγκεκριμένη επιστολή της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, δεν ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε ΚΑΝΕΝΑ από  τα επτά (7) συγκεκριμένα ερωτήματα (τα οποία επισυνάπτουμε εκ νέου), που  της ετέθησαν (στην ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ),  με την αρμόζουσα ευγένεια και ευθύτητα  και τον προσήκοντα  σεβασμό, στην ατομική επιστολή του Προέδρου μας, (γ) σχετικό,  που  σας την είχε αποστείλει  και δημοσιεύτηκε στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ, μαζί με τα 2 σχετικά της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ (τεύχος: Οκτωβρίου).     
                        Να  σας ζητήσει, καταρχήν για τον παραπάνω λόγο, όπως και άλλες  ανυπόστατες αυθαίρετες  εκτιμήσεις και συμπεράσματα  της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, για τη σκοπιμότητα των τεθέντων  ερωτημάτων μας (δήθεν τη  σκοπιμότητα μας ‘’ να παραπλανήσουμε’’ και ‘’να ρίξουμε στάχτη στα μάτια’’ των αγνών συναδέλφων που διαβάζουν την ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ’’ κλπ, όπως μη δημοσιεύσετε, όπως σας ζητούν, σε προσεχή  ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ, το (δ) σχετικό τους.
                        Να εκφράσει την αντίθεσή του, στον αντιδεοντολογικό τρόπο, που εκ νέου μετέρχεται η  ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, που ενώ ‘’μάχεται’’ ανοιχτά  πλέον την ΕΑΑΣ, ανεξήγητα  επιμένει και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό Πίνακα Αποδεκτών  Αλληλογραφίας της ΕΑΑΣ με τα Παραρτήματά της.
                    Να απευθύνει στην ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ, την παράκληση :
Ø Να  μας απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα μας, με την ίδια σαφήνεια, ευγένεια και ειλικρίνεια και όχι με υπαινιγμούς (πχ. αν ήταν ‘’τυχαία’’ η δημοσίευση) και άλλα δικολαβίστικα τερτίπια εντυπωσιασμού και ασυνήθιστους χαρακτηρισμούς (τουλάχιστον από στρατιωτικούς) σε γραπτά κείμενα (‘’λάσπη στον ανεμιστήρα’’, κλπ), ούτε να πλατειάζει περί άλλων θεμάτων στην 4-σέλιδη επιστολή της, με την οποία επιχειρεί να απαντήσει με ένα έγγραφο  ταυτόχρονα, σε δύο (2)  ξεχωριστού περιεχόμενου και ερωτημάτων επιστολές και μάλιστα ανεπιτυχώς, σε ότι αφορά την δική μας επιστολή.
Ø  Να μας πληροφορήσει, κατά συγκεκριμένη παράγραφο,  που η δική μας επιστολή, σύμφωνα με αυτούς: «τους προσάπτει ανυπόστατες μομφές»  και «που περάσαμε  στις προσφιλείς πρακτικές της ρίψης λάσπης στον ανεμιστήρα», της «ανθρωποφαγίας» και της «πρόκλησης», όπως  επίσης «και πού έχουμε εκνευρισμό», για να ξεπεράσουμε, όπως  μας γράφουν στην επιστολή τους.

Ø Να διαγράψει οριστικά το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης, από τους κανονικούς και ηλεκτρονικούς αποδέκτες της, με μόνη εξαίρεση την επιζητούμενη  απάντησή της στα συγκεκριμένα ερωτήματα του ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΟΥ στο παρόν.
Να κοινοποιήσει την παρούσα ηλεκτρονικά στην ΕΑΑΣ, και τα Παραρτήματά της, που ήταν αποδέκτες παραπάνω σχετικών, όπως και στις ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, για την ενημέρωσή τους.    
              
      Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

Υπογράφεται από τον
Γραμματέα Ανχη ε.α. Παπάγο Παπανικολάου και τον
Πρόεδρο Υπτγο ε.α. Γεώργιο Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: