---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2014 {Μισθοί και Συντάξεις}

  Κάθε ...μετάφραση δεκτή.Καταλαβαίνω καλά; Αποφάσισαν τελικά να μας αποτελειώσουν; Αναμένω σχόλια από ειδικούς!!! Αποστόλης Παπαπαρίσης 
 

9 σχόλια:

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Που είναι οι οσφυοκάμπτες πρόεδροι των ΕΑΑΣ(Ν)(Α), οι οποίοι μόλις πριν 3 μέρες γλύφοντας στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ τον Σαμαρά, μιλούσαν και μάλιστα ΕΓΓΡΑΦΩΣ, για οικονομική ανάσα των αποστράτων και υπέβαλαν τα σέβη και τις ευχαριστίες τους; ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!!

Apostolos είπε...

Δημήτρη, στο δημοσίευσα αλλά επιμένω. Δεν είναι ώρα γι αυτά. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!!!

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ,ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.ΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

Unknown είπε...

Απόστολε τι θέλει να πει ο ...ποιητής? Τα Ελληνικά μας είναι φτωχά και δεν καταλαβαίνουμε από την "οικονομική γλώσσα" των τεχνοκρατών.
Επειδή στις 1900Ω σήμερα έχουμε συγκέντρωση Αποστράτων Βορείου Έβρου, αν μάθεις κάτι σε...μετάφραση, να μας το πεις για να το ανακοινώσουμε στα μέλη μας.

Ευχαριστώ

Χαρ. Καραγκιοζούδης
Βόρειος Έβρος

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

ΑΙΣΧΟΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

Apostolos είπε...

Μετά από επαφές με ...μεταφραστές (ειδικούς) η διατύπωση στο Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2014, φαίνεται ότι είναι όπως μας υποσχέθηακαν (...δεν περιλαμβάνεται η περικοπή που είχε προβλεφθεί στο ΜΠΔΣ...). Μην ξχνάμε όμως ότι όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας αυτό είναι προσχέδιο και τελεί υπό την έγκριση της Τρόικας. Καλό λοιπόν είναι να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Billy είπε...

Είδαν στα μυστικά γκάλοπ οτι δεν βγαίνουν ούτε αξιωματική αντιπολίτευση και τρέχουν να "διορθώσουν". Λίγες μακακίες να κάνουν ακόμα και δύσκολα θα πιασουν το 3% για να μπουν στη Βουλή.

billnagg είπε...

Αρκετά μεν τα σχόλια , αλλά κανένα δεν θίγει τις εξελίξεις - μένους κατά Χρυσής Αυγής προκειμένου να ΄΄περάσουν λάθρα΄΄τα παραπάνω δικαίως σχεδιαζόμενα. Να τα βλέπουμε όλα.

billnagg είπε...

Kαλά όλα , αλλά κανείς δεν μιλά για εξελίξεις επί Χρυσής Αυγής που την ΄΄πάσαραν΄΄ τώρα για να μην βλέπουμε αυτά.