---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Προέδρου ΕΑΑΣ Ξάνθης για την 73η Επέτειο της Μάχης των Οχυρών στον ΕΧΙΝΟ

     Με επιστολή της προς το Δ.Π.Θ και απευθυνόμενη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του ιδρύματος, η Ε.Α.Α.Σ παράρτημα Ξάνθης, ζητά να συμμετάσχουν στο φετινό εορτασμό της Μάχης των Οχυρών που διοργανώνει την Κυριακή στις 6 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί στον Εχίνο Ξάνθης –σ.σ. αντίστοιχος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα και στο Οχυρό της Νυμφαίας- το Δ’Σ.Σ για να τιμήσει την 73η επέτειο της ηρωικής μάχης, 6-10 Απριλίου του 1941. «…σας παρακαλούμε να ενημερώσετε προκειμένου να συμμετάσχουν και να δώσουν από φέτος τη νεανική τους φλόγα και δύναμη, στον εορτασμό τουλάχιστον του Εχίνου, με τη βεβαιότητα ότι έτσι θα γίνει η αρχή και οι φοιτητές με την παρουσία τους και μόνο, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη και το παράδειγμα για να εφελξκύσουν όλους μας χριστιανούς και μουσουλμάνους», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δισέλιδη επιστολή της η Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης, η οποία μίσθωσε τρία λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση των συμπολιτών που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στους 23, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ηρωικώς πεσόντες συμπατριώτες μας. Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης, υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης απηύθυνε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και αύριο Παρασκευή στην ένωση αλλά και στους αναδόχους συλλόγους των παρεκκλησίων στα Πομακοχώρια ώστε να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς ή εφόσον έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν με ίδια μεταφορικά μέσα.
Ακούστε (ΕΔΩ) τον κ. Γεωργιάδη
Με επιστολή της προς το Δ.Π.Θ και απευθυνόμενη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του ιδρύματος, η Ε.Α.Α.Σ παράρτημα Ξάνθης, ζητά να συμμετάσχουν στο φετινό εορτασμό της Μάχης των Οχυρών που διοργανώνει την Κυριακή στις 6 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί στον Εχίνο Ξάνθης –σ.σ. αντίστοιχος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα και στο Οχυρό της Νυμφαίας- το Δ’Σ.Σ για να τιμήσει την 73η επέτειο της ηρωικής μάχης, 6-10 Απριλίου του 1941.
‘…σας παρακαλούμε να ενημερώσετε προκειμένου να συμμετάσχουν και να δώσουν από φέτος τη νεανική τους φλόγα και δύναμη, στον εορτασμό τουλάχιστον του Εχίνου, με τη βεβαιότητα ότι έτσι θα γίνει η αρχή και οι φοιτητές με την παρουσία τους και μόνο, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη και το παράδειγμα για να εφελξκύσουν όλους μας χριστιανούς και μουσουλμάνους’, αναφέρει μεταξύ άλλων στη δισέλιδη επιστολή της η Ε.Α.Α.Α Ξάνθης, η οποία μίσθωσε τρία λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση των συμπολιτών που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στους 23, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ηρωικώς πεσόντες συμπατριώτες μας.
Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης , υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης απηύθυνε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και αύριο Παρασκευή στην ένωση αλλά και στους αναδόχους συλλόγους των παρεκκλησίων στα Πομακοχώρια ώστε να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς ή εφόσον έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν με ίδια μεταφορικά μέσα.
- See more at: http://www.radio899.gr/?q=node/2843#sthash.dvsbfnLm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: