---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Τούρκικες Παραβιάσεις στο Αιγαίο …Δείτε πόσο επικίνδυνες είναι! (video)

     Το τι πραγματικά γίνεται στο Αιγαίο λίγοι από εμάς μπορούν να το καταλάβουν και να να δούνε απλά κατάματα την αλήθεια! Πολλοί ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα συνεχίζουν και μιλάνε για φιλία των Λαών οι οποίοι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν. Το αποτέλεσμα των εκλογών και η επιβράβευση του Ερντογάν άσχετα με τα τόσα σκάνδαλα διαφθοράς δείχνει αυτό που πραγματικά είναι η Τουρκία… Μια χώρα που έχει το ευρωπαϊκό της πρόσωπο στην Ευρωπαϊκή πλευρά της, αλλά και το άγριο πρόσωπο της Ασιατικής Τουρκίας όπου ο Λαός της αμόρφωτος, απληροφόρητος δίνει τεράστια ποσοστά στην Μεγαλομανία Ερντογάν και στον Μυστικοσύμβουλο του Νταβούτουγλου! Μπορεί ο γλυκερός Νταβούτουγλου να (γλύφει τον άσχετο Βενιζέλο) αλλά είναι αυτός που σχεδιάζει προβοκάτσιες μαζί με τους Στρατιωτικούς και τον Αρχηγό της ΜΙΤ εναντίον της Συρίας μιας κατά βάση Μουσουλμανικής Χώρας …Για φανταστείτε τι σχεδιάζουν για μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα των Χριστιανών, μια Χώρα των Απίστων! Μπορεί πολλοί από εσάς ίσως και από την παραπληροφόρηση των Ελληνικών ΜΜΕ να πιστεύουν ότι η καθημερινότητα στο Αιγαίο είναι μια βόλτα είτε στον αέρα είτε στη Θάλασσα, έτσι για να καίμε καύσιμα …Να μην ξεχνάμε ποτέ οτι οι Τούρκοι έχουν πάντα σε όλες σχεδόν τις Παραβιάσεις  ένα ζεύγος μαχητικών που πετά πάντα ψηλότερα και είναι πάντα οπλισμένο!

      Το video  δείχνει  την πραγματικότητα αλλά και την πίεση των Ελλήνων Χειριστών των Μαχητικών που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον Αέρα …! (Μερικά σημαντικά πράματα γι αυτό το βίντεο. Στην σκηνή 2:22 θα δείτε ένα τουρκικό F-16 να περνά επίτηδες ξυστά μπροστά από το Ελληνικό F-16.) Ο Τούρκος πιλότος  περνάει μπροστά από το Ελληνικό μαχητικό προσπαθώντας να το καταρρίψει Ο ένας από τους δύο Έλληνες Χειριστές που ακούγεται στο video  δεν είναι πια στη ζωή, έπεσε στο καθήκον προσπαθώντας να γίνει καλύτερος! Ποτέ οι Τούρκοι δεν άλλαξαν και δεν θα αλλάξουν τώρα … Ίσως αν κάποιοι από εμάς μείνουν μερικές ημέρες σε κάποιο νησί του Αρχιπελάγους τότε να καταλάβουν τι πα να πει Τούρκος. Ακόμη αφιερώνεται και σε μερικούς που τρόμαξαν από τις χαμηλές διελεύσεις Ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στας Αθήνας!
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: