---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο νέος διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ Υπτγος Δημήτριος Θωμαίδης (ΣΣΕ-82) στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

      Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά πραγματοποίησε την Τρίτη 08 Απριλίου 2014, ο νέος Διοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Υποστράτηγος Δημήτριος Θωμαΐδης, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Γιώργος Γερομάρκος.
      Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, ο κ. Γρανάς ενημέρωσε τον νέο Διοικητή σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του υπηρεσία. Με τη σειρά του, ο κ. Γερομάρκος καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στην περιοχή μας και διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία που θα επιδιωχθεί και από τις δύο πλευρές.
      Κλείνοντας την εθιμοτυπική συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας προσέφερε στον Υποστράτηγο κ. Θωμαΐδη ένα αντίγραφο από εκμαγείο γυναικείας μορφής, που ανακαλύφθηκε στις ανασκαφές της Θάσου από την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, και έναν πολυτελή τόμο για την ιστορία της Ανατολικής Μακεδονίας. Αντίστοιχα, ο Υποστράτηγος κ. Θωμαΐδης προσέφερε στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας έναν αναμνηστικό ασημένιο δίσκο με το έμβλημα της ΧΧ Μεραρχίας Τεθωρακισμένων.
http://www.pekavalas.eu &  http://kranosgr.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: