---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Εθιμοτυπικές Επισκέψεις σε Ιδρύματα - Ευχές και Κάλαντα στο Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης

Αντιπροσωπεία από το Παράρτημα Ξάνθης, της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), πραγματοποίησε την 23η Δεκ. ’13, εθιμοτυπικές επισκέψεις για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διαδοχικά στο Ψυχολογικό Κέντρο, στο Γηροκομείο ‘’Αγ. Βασίλειος’’ και το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, για ανταλλαγή ευχών και προσφορά δώρων εθιμοτυπίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος μας «Εθελοντική Συμμετοχή & Κοινωνική Προσφορά 2013/2014». Στο εορταστικό πνεύμα των Άγιων Ημερών, τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα και παραδόσεις, σήμερα 24 Δεκ. ’13, υποδεχθήκαμε στο ‘’στολισμένο’’ για την περίπτωση Γραφείο μας, τους πολυάριθμους συναδέλφους μας όλων των βαθμών, προεξάρχοντος του Επίτιμου Δκτή Δ΄.Σ.Σ, Αντγου ε.α, κ. Δημητρίου Αικατερίνη, που μας επισκέφθηκαν και ανταλλάξαμε ευχές μαζί τους, ενώ προσφέρθηκαν ποτά και τα κλασσικά μελομακάρονα.
Στους προσελθόντες επιδόθηκε και η αναμνηστική καρφίτσα με το σήμα της ΕΑΑΣ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης κ. Θεοφάνης Καραμπιπέρης που μας τίμησε με την παρουσία του. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την άφιξη της πολυμελούς μπάντας της Στρ. Μουσικής του Δ’ Σ. Στρατού, με επικεφαλής τον Διοικητή της, Τχη (ΜΣ) Ελένα Σταύρο, που μας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και έψαλλαν τα Κάλαντα, τα οποία μάλιστα, όπως και οι Ευχές του Προέδρου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, μεταδίδονταν απευθείας «στον αέρα», στους Κατοίκους της Ξάνθης, μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ’».  Εκφράζουμε τις ευχές μας προς όλους τους Ξανθιώτες και τους απανταχού Έλληνες, όπως και τις ειδικότερες ευχαριστίες μας και ευχές στον εορτάζοντα Διοικητή του Δ’. Σ. Στρατού κ. Χρήστο Χαλκίδη, που μας ενέταξε στο πρόγραμμα για τα κάλαντα της Στρ. Μουσικής στις άλλες Τοπικές Αρχές, καθώς και τον κ Τηλέμαχο Αρναούτογλου, για την προβολή της εκδήλωσης μας από το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης. Θα ήταν παράλειψή μας να μη εκφράσουμε και δημοσίως τις ευχαριστίες στο μέλος μας, Κα Αθήνα Τσομλεκτσή, που προσήλθε εθελοντικά με την 17χρονη κόρη της Άννα και ανέλαβαν τη φροντίδα στην παράθεση και το σερβίρισμα  όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: