---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΣΟ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ στους μερισματούχους του ΜΤΣ

     Σήμερα ήταν μία δύσκολη ημέρα για τους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που είδαν για ακόμα μια φορά το μέρισμα τους να μειώνεται αναδρομικά από την αρχή του έτους ενώ σε πολλούς κατατέθηκε ποσό - πρόκληση. Οι παλαιοί απόστρατοι είδαν να τους κατατίθεται ποσό μέχρι και 73% μειωμένο (πχ από 113 ευρώ μόλις 30), ενώ οι νεότεροι λόγω της αναγνώρισης περισσότερων χρόνων, τους κατατέθηκε το εξωφρενικό ποσό των 1,96 έως 0,60 ευρώ. Η δικαιολογημένη αγανάκτηση των συναδέλφων στη Λέσχη του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού αλλά και στους δρόμους της Λάρισας, εκφράσθηκε πολλές φορές με λέξεις που δεν γράφονται εδώ.

     Δυστυχώς οι μέρες περνούν και οι προτάσεις που έχουν υποβληθεί από όλους τους φορείς των αποστράτων για αύξηση των εσόδων αλλά και για τη διαφοροποίηση των όρων της ρύθμισης του χρέους προς το ΥΠΟΙΚ φαίνεται να προσκρούουν "εις ώτα μη ακουώντων".

Αποστόλης Παπαπαρίσης
Πρόεδρος Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: