---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του ΥΕΘΑ, Ν.Τόσκας!

    Την παραίτησή του υπέβαλε στον ΥΕΘΑ ο διευθυντής του Νίκος Τόσκας! Ο απόστρατος "τεθωρακισμένος" είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη Παρασκευή και χθες αυτή έγινε αποδεκτή, ενώ ο ίδιος είχε αναχωρήσει ήδη για διακοπές μιας εβδομάδας στη Λήμνο.

     Οι λόγοι της παραίτησης, όπως έλεγαν συνεργάτες του, "είναι προσωπικοί". Αυτή η αιτιολογία ...καλύπτει τα πάντα, όταν αυτοί που παραιτούνται δεν θέλουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

     Ο Ν. Τόσκας, αν και "τεθωρακισμένος" ...ως το κόκκαλο, είχε πάντα πολιτική θέση και άποψη για τα θέματα άμυνας, δραστηριοποιήθηκε μετά από την αποστρατεία του δουλεύοντας συστηματικά στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Εθνική Άμυνα. Αν κρίνουμε απ΄ αυτά που γράφονται στο πρόγραμμα και αυτά που έγιναν όταν ανέβηκε στο ΥΕΘΑ, στο πλάϊ του Μπεγλίτη, μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα, αλλά θα αρκεστούμε στα όσα έλεγαν συνεργάτες του: "Για θέματα προσωπικά, συζήτηση κομμένη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: