---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επώδυνες Εξομολογήσεις τέως Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ


           ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ  ΜΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΤΕΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΓΟΣ ΙΣΙΚ ΚΟΣΑΝΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΑΝΕΡ, ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

            ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΝΑΡΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΗΜΑΝΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ  ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ,  ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Η΄ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΣΤΡΩΣΕ? ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ, ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ: ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
            ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΜΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΛΠ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΦΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΑΘΟ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΑΧΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΦΩΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο ΔΚΤΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΦΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΑΝΤΕΠΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΚΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΧΟ ΔΚΤΗ ΤΗΣ 1ης ΤΑΧΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ?  ΟΜΩΣ Ο ΑΞΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
            ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ. ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ. ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Ε ΝΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. ΑΝ ΕΚΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΤΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ? ΕΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ, Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΜΕ ΕΠΑΡΚΩΣ. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΜΕΙΣ 30 ΑΤΟΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ Η΄ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΡ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ (ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
            ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ROJ (κουρδικό κανάλι) ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ. Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΙΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
            ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΠΕ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ, ΕΝΑ ΛΟΦΟ, ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΑΙΟΣΑΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΑ RPC-7, ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200 ΜΕΤΡΩΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΕΠΕ. Ο ΥΠΛΓΟΣ ΜΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΕΚΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.  
            Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ  ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΕΠΕ. ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ? ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΡΟΥΚΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
            Ο ΔΚΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΕΞΕΤΑΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ -  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ, Ο ΔΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΒ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΦΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ε/Π ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε/Π. ΤΟ ΠΒ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ (ΤΑΧΘΕΙ). ΣΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΚΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ.
            Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ, ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ ΗΡΘΑΝ ΑΡΓΑ, ΕΙΠΑ ΠΑΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ Μ’ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΦΗ. ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ Ε/Π, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ’ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.
            Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ  ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΣΑΣ. ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΑ ΣΤΑ ΣΟΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ? ΠΟΣΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ? ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
            ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Σ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΜΑ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ, ΘΑ ΛΕΧΘΕΙ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η΄ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΨΑΧΝΑΝ-ΣΑΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΕΣ.
            ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΠΕΦΤΑΝ, ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ. ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΦΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ?
            ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.
            ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΕΘΑ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΝΕΦΕΡΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ EMASYA (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ), ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ.
            ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΛΕΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑ. ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΙΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΚΛΠ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: