---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Αυγουστιάτικες αποδράσεις Λαρισαίων...


Μανώλη Μαρία
Της Άριας Αργατζοπούλου
     Τέλος και επίσημα οι διακοπές για τους περισσότερους Λαρισαίους με την επιστροφή των εκδρομέων μετά το τριήμερο της Παναγίας. Τα παράλια του νομού αποδείχθηκαν ως η ευκολότερη λύση για τους περισσότερους όχι μόνο για το συγκεκριμένο τριήμερο αλλά για τις γενικότερες διακοπές τους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτίμησαν να γιορτάσουν την Παναγία στην πόλη.
«Το τριήμερο το πέρασα στην Λάρισα, η οποία έχω να τονίσω ότι σε σχέση με άλλες χρονιές είχε αρκετό κόσμο» δήλωσε η κ. Χριστιάνα Οικονόμου.
Παπαπαρίσης Απόστολος
     Αρκετό κόσμο στην πόλη παρατήρησε και ο κ. Απόστολος Παπαπαρίσης ο οποίος σημείωσε: «Το τριήμερο δεν πήγα πουθενά. Ήμουν στην Λάρισα. Ο κόσμος που έμεινε στην πόλη ήταν αρκετός. Όχι μόνο αυτό το τριήμερο αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα. Η Λάρισα που όπως όλοι την έχουμε συνηθίσει είναι μια πόλη που το καλοκαίρι δεν ζει. Φέτος ζούσε! Ήταν μια διαφορετική χρονιά».
Χριστιάνα και Θεοδώρα
     Διακοπές σε νησιά επέλεξαν κυρίως οι νέοι- φοιτητές ενώ για την γιορτή της Παναγίας τα παράλια ήταν πάλι η πρώτη τους επιλογή. «Το τριήμερο ήμασταν εξαφανισμένοι! Προτιμήσαμε τα παράλια του νομού. Βέβαια οι κύριες διακοπές μας ήταν στην Κρήτη δέκα μέρες» υπογράμμισε η Μανώλη Μαρία, φοιτήτρια. Κοσμοσυρροή στις κοντινές παραλίες με πολλά μαγαζιά άδεια παρατήρησε η κ. Θεοδώρα Περιστέρη. «Εγώ που επισκέφτηκα τα παράλια παρατήρησα ότι ενώ έβλεπες πολλά αυτοκίνητα αρκετά από τα μαγαζιά ήταν άδεια» υπογράμμισε στο larissanet.gr.
Το βρήκαμε εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: