---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Μπράβο στα παιδιά!!!


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης βράβευσε τους σμηναγούς Θεοχαρόπουλο Λουκά και Νίκου Χαρίλαο


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, δέχθηκε χθες στο γραφείο του, τους Σμηναγούς κ.κ. Θεοχαρόπουλο Λουκά και Νίκου Χαρίλαο. Οι ανωτέρω Σμηναγοί διακρίθηκαν στο επιχειρησιακό σχολείο του ΝΑΤΟ TLP (Tactical Leadership Programme) στην Ισπανία, ως οι καλύτεροι της εκπαιδευτικής τους σειράς. Κατά τη διάρκεια... της επίσκεψής τους  αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα και ο Υπουργός έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:   
            <<Μας τιμάτε και μας κάνετε υπερήφανους. Θεώρησα υποχρέωσή μου, σε συνεργασία με τον Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο κ. Κλόκοζα, πέρα από την εύφημη μνεία, να σας γνωρίσω από κοντά και να σας συγχαρώ. Ο ελληνικός λαός αισθάνεται υπερηφάνεια, όταν πρωτεύουν οι Ιπτάμενοί μας, όταν πρωτεύουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχετε γίνει αποδεκτοί από όλους τους συναδέλφους σας,  φίλων και συμμάχων χωρών και δεν είναι τυχαίο ότι  στο Αλμπασέτ της Ισπανίας,  βγήκατε πρώτοι σε όλα. Συγχαρητήρια κ. Σμηναγοί και καλή σταδιοδρομία. Αρχηγέ συγχαρητήρια και σε εσάς και στην Πολεμική Αεροπορία.
            Είμαστε σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, παρόλα αυτά όμως, το ηθικό είναι ακμαιότατο και χαίρομαι ιδιαίτερα, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας που το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουνε και οι φίλοι, αλλά και όσοι επιμένουν με απειλές να αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
            Είσαστε η νέα γενιά των Ιπταμένων μαχητών της ΠΑ. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και εσείς δουλεύετε σκληρά, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
            Παρά την κρίση, παρά την απαξίωση θεσμών, υπάρχει ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας και της ελληνικής κοινωνίας,  που κοιτάει μπροστά, που μας δίνει ελπίδα, μας δίνει αισιοδοξία, που συμβάλλει στη συλλογική εθνική αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. >>

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους Αεροπόρους.Πάντα διακρίσεις.
Ο Υπουργός Άμυνας θα βλέπει συχνά τέτοιες χαρές και θα καμαρώνει δίκαια.Εξάλλου δεν θα ξαναβρεί υπουργείο που οι υφιστάμενοι του θα ''σκίζονται'' για τη πατρίδα και τους φυσικούς ηγέτες τους.Μπράβο ξανά στα παιδιά.

Τα παιδιά τα δικά μας όμως κάνουν και αυτά όνειρα ,παιδιά που μόλις ξεκίνησαν την δική τους οικογένεια.ΓΙΑΤΙ τα αφήνουν να εμπλακούν σε δικαστικούς αγώνες για να πάρουν το ΕΟΒ? Λίγα έχουν τραβήξει μαζί με εμάς? Δεν είναι χρήματα που ακόμη και τώρα μας παρακρατούν? Τι συνάδερφοι είναι αυτοί που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν? που δεν παίρνουν θέση?
Αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά όλων μας?