---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Υποψηφιότητα Αντγου ε.α. Καστραντά Στέλιου για τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΣ

2 σχόλια:

tasofara είπε...

κ. Παπαπαρίση,
Είχα την δυσάρεστη εμπειρία να βρίσκομαι με τον Αντγο ε.α. Καστραντά στο ΔΣ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και βλέπω με έκπληξη ότι τώρα διεκδικεί τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΣ για να πρωταγωνιστήσει, όπως δηλώνει, στους αγώνες των συναδέλφων κλπ κλπ. Είναι γεγονός ότι ο υποψήφιος, τον οποίο διαφημίζετε, συμμετείχε σε εκδηλώσεις, ουδέποτε όμως πρωτοστάτησε. Ήταν παρών με το καπελάκι του χωρίς ποτέ να έχει συμμετάσχει σε προετοιμασία. Πάντοτε ωραία λόγια αλλά την ώρα των πράξεων και έργων πάντοτε απών. Είναι η νοοτροπία κάποιων, που πιστεύουν ότι πρέπει να δίνουν μόνον εντολές και οι άλλοι να τις υλοποιούν. Αποκορύφωμα της νοοτροπίας αυτής, η σθεναρή του άρνηση να συμμετέχει οικονομικά στη μήνυση που καταθέσαμε στον στρατιωτικό εισαγγελέα για την υπόθεση του ΜΤΣ. Η υπόθεση ήταν τα 50 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει έκαστος εκ των 9 μελών του ΔΣ της ΑΚΙΣ. Δεν θα το ανέφερα αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω, τώρα που ο κύριος αυτός διεκδικεί την ψήφο των ανυποψίαστων συναδέλφων. Και δεν θα το έκανα αν οι συνάδελφοι του ΔΣ, οι προερχόμενοι εξ υπαξιωματικών, με υπαρηφάνεια και αξιοπρέπεια δεν είχαν καταβάλει πρώτοι απ' όλους, το μερίδιο τους, αν και όλοι μας γνωρίζαμε τα τεράστια οικονομικά τους προβλήματα. Δεν μπορεί να βάζει ο ανθυπασπιστής, λοχαγός, ο ταγματάρχης και ο συνταγματάρχης τα 50 ευρώ και ο στρατηγός να κάνει το κορόϊδο. Θα πει ίσως κάποιος "μπορεί ο άνθρωπος να μην είχε τα 50 ευρώ". Απαντώ: ο εν λόγω υποψήφιος απουσίασε μετά από λίγο σε ειδική αποστολή στο εξωτερικό επί δίμηνο, όπου οι αμοιβές είναι παχυλότατες(δεν γνωρίζω από ποιον επελέγη και με ποια κριτήρια-ισως λόγω των σθεναρών αγώνων του εναντίον του συστήματος το οποίο κατηγορεί στο μήνυμά του). Επανελθών και πάλι αρνήθηκε να καταβάλει το μερίδιό του. Αναστάσιος Φαραντάτος Σχης ε.α.

Apostolos είπε...

κ. Φαραντάτε,
σε ότι με αφορά, θεωρώ ότι η φράση "...τον οποίο διαφημίζετε..." είναι ατυχής. Ενημέρωση κάνω για το ποιος είναι υποψήφιος. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι.
Αποστόλης Παπαπαρίσης