---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και ΑΤΑ

   Ανακοινώνεται ότι, την 20η Ιουλίου 2011 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη και τους Διευθυντές Κλάδων του ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.

   Ο Αρχηγός ενημέρωσε τα  στελέχη των δύο σχηματισμών για τις εξελίξεις που συντελούνται στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με σκοπό το μετασχηματισμό και την προσαρμογή τους στις σημερινές συνθήκες.

   Χαρακτήρισε την παρούσα περίοδο ως μία περίοδο εκτεταμένης  ‘’μετεξέλιξης και προσαρμογής’’. Μετεξέλιξης σε ότι αφορά τις δομές, το σχήμα, τα μεγέθη και τις μεθόδους και προσαρμογής σε ότι έχει σχέση με τα νέα οικονομικά δεδομένα και τους σημαντικά περιορισμένους, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν πόρους.

   Αναφέρθηκε στη νέα αντίληψη για την οργάνωση, σχεδίαση, διοίκηση, εξοπλισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, παράλληλα με την μετεξέλιξη της Δομή Διοίκησης του ΝΑΤΟ, αλλά και το νέο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: