---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Λάσπη στον ανεμιστήρα με στόχο τους Αποστράτους

     Η γνωστή εφημερίδα των Αθηνών που ανέλαβε με εργολαβικό τρόπο την κατασυκοφάντηση των στελεχών των ΕΔ ανέλαβε και πάλι έργο. Τους ενόχλησε φαίνεται η έντονη δραστηριότητα των νοήμονων αποστράτων. Δεν κατάφεραν να τους ταίσουν κουτόχορτο και τους πολεμούν με ύπουλους τρόπους και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ανακοίνωση τύπου για δημοσιεύματα σχετικά με 401 ΓΣΝΑ 02.07.2011

      Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, που αφορούν στην «βιομηχανία ανόρθωσης που έχει στηθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνονται τα παρακάτω:

      Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.

      Παρ’ όλ’ αυτά, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, έχει διατάξει την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την διερεύνηση των καταγγελλομένων παρατυπιών σε βάθος.


Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: