---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Επείγουσα Σύσκεψη - Ενημέρωση την Τετάρτη 20 Ιουλ 2011 στην ΕΑΑΣ

 

Αντγος ε.α Παντελής Μαυροδόπουλος
                Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Σ
       Χαριλάου Τρικούπη 18Α, Τ.Κ 106 79
                      6974 017 717


     


     Αξιότιμοι κύριοι Πρόεδροι, Συνδέσμων Όπλων - Σωμάτων - Τάξεων ΣΣΕ,  Ομοσπονδιών, Ενώσεων, Συνδέσμων, Κινήσεων, Ορφανικών Οικογενειών και λοιπων φορέων Σ.Ξ και Σ.Α.
     Κύριοι Συνάδελφοι, Με αφορμή τις εξελίξεις επί κρισίμων θεμάτων που αφορούν άπαντες και ειδικώτερα τα νόμιμα δικαιώματά μας, το Δ.Σ της Ενώσεως σας καλεί όπως την προσεχή Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011, από 10:30 έως 13:00, προσέλθετε στα γραφεία μας Χαρ Τρικούπη 18Α, οι Πρόεδροι και ένα έως τρία Μέλη του πίνακα προσκεκλειμένων, για να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις, αλλά και τον προγραμματισμό των ενεργειών μας.
     Το σπουδαιότερο όμως είναι η ανταλλαγή απόψεων, για καθορισμό ενιαίας γραμμής στις μελλοντικές κινήσεις μας. Κύρια θέματα προς ενημέρωση - συζήτηση:
          α. Νομικό καθεστώς Ενώσεων Αποστράτων
          β. Μ.Τ.Σ.
          γ. Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ
          δ. Α.Ο.Ο.Α, κ.τ.λ


                                                                                                           Μετά τιμής


ΣΗΜ : Επειδή ο χρόνος κυλά και οι αποφάσεις λαμβάνονται όταν οι ενδιαφερόμενοι απουσιάζουν  (βλέπετε  διανύουμε το θέρος, στείλτε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: