---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δικαστικές Διεκδικήσεις Αποστράτων [κάτω των 60 & 55 ετών] 17 Νοε 2011

Στη Λάρισα σήμερα, 16 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση αποστράτων αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να παρουσιασθεί η εργασία της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών των δικηγόρων και στη συνέχεια να αποφασισθεί σε ποιον ή ποιους θα γίνει η ανάθεση της εργασίας.

Την παρουσίαση, που ακολουθεί για ενημέρωση σας, έκανε ο συνάδελφος Δούλης Βασίλειος. Εν ολίγοις, από τους 13 δικηγόρους που πρότειναν συνάδελφοι, προκρίθηκαν οι εξής 3 (λεπτομέρειες στη συνημμένη παρουσίαση):

α.  Λουκάς Αποστολίδης & Συνεργάτες, πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής & Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Τηλ.: 2103619650, lapostol@otenet.gr.

β.  Ελένη Τζούλη – Καμμένου & Συνεργατών, Αθαν. Διάκου 20 & Λ. Συγγρού 1, Αθήνα, 11743, Τηλ.: 210 8253669 και e-mail: elenatzouli@gmail.com.

γ.  Βασίλειος Κοντός,  (τ. Στρατιωτικού Δικαστή), Στουρνάρη 28, Αθήνα, ΤΚ 10433, Τηλ.: 210-5241507, e-mail: kontosbil@yahoo.gr.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης επιλύθηκαν όσες απορίες υπήρχαν και τέθηκαν σε ψηφοφορία δια της ανατάσεως της χειρός δύο επιλογές:

α.  Να σταματήσει η διαδικασία εκεί και να πάει ο καθένας σε όποιον από τους τρεις δικηγόρους επιθυμεί.

β.  Να γίνει ψηφοφορία και να πάμε όλοι στον ή στην δικηγόρο που θα πλειοψηφήσει.


Αποφασίσθηκε το δεύτερο με συντριπτική πλειοψηφία (χαρακτηριστικά λέχθηκε από αρκετούς «Εν τη ενώσει η ισχύς») και η ψηφοφορία που έλαβε χώρα έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα σε ποσοστά επί των παρόντων και ψηφισάντων:

α.  Λουκάς Αποστολίδης, 8,57%.

β.  Ελένη Τζούλη – Καμμένου, 74,29%.

γ.  Βασίλειος Κοντός, 17,14%.

Κατόπιν των παραπάνω θα έρθουμε σε επαφή με την κ. Ελένη Τζούλη – Καμμένου, προκειμένου να συνταχθεί το εργολαβικό δίκης και να καθορισθούν επ’ ακριβώς οι επόμενες ενέργειες μας (συγκέντρωση δικαιολογητικών, κατάθεση απαιτούμενου ποσού κλπ.).

Εννοείται ότι θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

            Με εκτίμηση
        Για την επιτροπή
Αποστόλης ΠαπαπαρίσηςΥ.Γ. Το παρόν κοινοποιείται και στα 3 δικηγορικά γραφεία που συμμετείχαν μέχρι και την τελευταία φάση της διαδικασίας και τους ευχαριστούμε για την καθόλα άψογη συνεργασία μας.



ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60 & 55 ΕΤΩΝ


3 σχόλια:

Apostolos είπε...

Επειδή η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για την προβολή της παρουσίασης ιδίως όταν υπάρχει το γράμμα "φ" παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε ζητήστε (αν κρίνετε σκόπιμο) να σας τη στείλουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Νίκος Λάμπρου είπε...

Καλημέρα Απόστολε και ξανά συγχαρητήρια σε σένα και σε όσους συναδέρφους σε βοηθούν στα θέματα που μας απασχολούν.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ σε όλη τη διαδικασία που αφορά τα συνταξιοδοτικά μας.
Θα ήθελα εδώ όμως να υπενθυμίσω, τι έλεγε πριν λίγο καιρό ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας και οι Αναπληρωτές υπεύθυνοι του Τομέα κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Βουλευτής Έβρου, κ. Στέφανος Γκίκας και κ. Γεώργιος Καραμαλίκης, με αφορμή τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στα ΜΜΕ, σχετικά με τις νέες περικοπές στις συντάξεις των αποστράτων, και ιδιαίτερα των κάτω των 55 ετών...''Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στον άδικο και ακατανόητο, ''ρατσιστικό” διαχωρισμό των Ελλήνων απόστρατων Αξιωματικών και δεσμεύεται να αποκαταστήσει το κύρος των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων''
Τώρα βέβαια περίπου 6000 συνάδερφοι είμαστε εγκλωβισμένοι και σε λίγο που θα έρθει η νέα μισθοδοσία θα νιώσουμε δραματικά και όχι μόνο ρατσιστικά η σαδιστικά το να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις συνήθεις και βασικές υποχρεώσεις μας.Πέρα από τις προσπάθειες για νομική λύση εκτιμώ θα πρέπει να γίνει μια υπενθύμιση όπου πρέπει για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι ξεχάσαμε η είμαστε στο τσεπάκι οποιουδήποτε.
Κακώς έχει πολιτική χροιά το σχόλιο μου το αναγνωρίζω αλλά σε παρακαλώ να το δημοσιεύεις.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Κου Δούλη
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΗΛΕΤΕ ΣΤΟ
email: xpapadoylis@yahoo.gr