---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ενέργεια προς ΓΛΚ για αλλαγή στη συνταξιοδοτική πράξη της λέξης "Παραίτησης" στο ορθό "Αποστρατείας"

     Αγαπητοί Συνάδελφοι, σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα: ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ Γ.Λ.Κ., ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
 Κύριε Μαλανδράκη, ευχαριστούμε.
Συνάδελφοι ενέργειες κατά την κρίση σας. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Αν ξέρει να μας πεί ο κύριος Μαλανδράκης αν χρειάζονται κάποια δικαιολογητικά και το παραβολο δημοσίου των 15 € που αναγράφεται στο διαβιβαστικό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποστείλαν την συνταξιοδοτική πράξη

kaiafas είπε...

Θα παρακαλουσα πολυ τον κ.Μαλανδρακη και τον αξιότιμο κ.Παπαριση,προς αποκατασταση της ορθοτητας,να αναγραφεται και απο που ξεκινησε η συγκεκριμενη κινηση (σχετικη αναρτηση απο 16/10/2011) http://www.aneaed.gr & https://docs.google.com/leaf?id=0B0brAsRpB0I8OWJlYWZhNDctNzFjMS00YTRiLThkYWQtYmQ5MzBmN2YxMDJk&hl=en_US&pli=1 .
ΥΓ Για να αποφυγουν την ταλαιπωρια οι κυριοι συναδελφοι, τους ενημερωνουμε πως στο ΓΛΚ δεν αποδεχονται στην παρουσα χρονικη περιοδο την αιτηση αυτη, αν δεν συνοδευεται απο παραβολο των 15 ευρω (εμπροθεσμη ενσταση, καθεστως που δεν εχει καμμια λογικη...)Ευχαριστω πολυ.Γ.Αντωνιάδης.Μελος (Ταμιας) Δ.Σ. ΑΝΕΑΕΔ

nikos4 είπε...

Αυτή η αίτηση ισχύει και για αστυνομικούς?

Apostolos είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι, παρέθεσα την ενέργεια ενός συναδέλφου για ενημέρωση σας και τις κατά την κρίση σας ενέργειες.
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται (τουλάχιστον προς το παρόν) να προβώ σε καμία σχετική ενέργεια.
Είναι γεγονός πως κανένας νόμος και ουδεμία διαφοροποίηση δεν προέκυψε από τη χρήση στη συνταξιοδοτική πράξη της λέξης "παραίτησης" αντί του ορθού "αίτηση αποστρατείας".
Από την άλλη μεριά, αυτό δε μας διασφαλίζει ότι στο μέλλον κάποιος ανεγκέφαλος δε μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και γράφω κατά την κρίση σας.
Η απάντηση στην ερώτηση του φίλου αστυνομικού είναι: Αν η συνταξιοδοτική πράξη γράφει τη λέξη "παραίτηση" ισχύει και γι' αυτούς.