---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση για το μέρισμα του Δ' Τριμήνου








ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ03/11/2011
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011
ΚΕΙΜΕΝΟ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι η πληρωμή του μερίσματος Δ' Τριμήνου τρέχοντος έτους θα πραγματοποιηθεί την 4η Νοε 2011.

Εκ του ΜΤΣ

Αφού δεν πήραμε κ. Σωτηρόπουλε την 6η δόση, πως δίδεται το μέρισμα; 
Τα είχατε τα λεφτά και δεν τα δίνατε; Ντροπή σας!!!
Παραιτηθείτε αμέσως κε ...συνάδελφε!!! 




5 σχόλια:

Minas Sfakianakis είπε...

Δεν μου βγαίνει απ'το νου, ότι κάτι "παίζεται" με το ΜΤΣ εδώ & καιρό.
Ανακοινώσεις περί αναβολών καταβολής βοηθημάτων, που έχουν έντονη τη χροιά του ψεύδους, ή της παραπλανήσεως,
Καταβολή βοηθημάτων με την εγκρίση ΔΣ, σε περιπτώσεις που μπορεί να είχαν ανθρωπιστική προτεραιότητα, χωρίς όμως να προβλεπόταν τέτοια προτεραιότητα απ'τα καταστατικά & τις Δγές,
Αναφορές σε "τιμή μεριδίου" του μερίσματος, λες & είναι χρηματιστηριακό είδος. Πότε ακούστηκε η έκφραση "τιμή μεριδίου" νωρίτερα από εδώ & ένα χρόνο & δεν το πρόσεξα; (Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος),
Ανακοινώσεις- διαβεβαιώσεις περί χορηγήσεως των προ 3ετίας αιτηθέντων ΒΕΑ, έως τέλους Οκτωβρίου του '11 από δανειοδότηση μέσω του ΥΠΟΙ & Οικονομίας, χωρίς να έχει υλοποιηθεί τίποτα σήμερα που έχουμε 3 ΝΟΕ ήδη,
Υπάλληλοι, στρτκοί τε & πολίτες που εργάζονται στο 3όροφο κτίριο με τα 15 γραφεία, που αναρωτιέμαι αν αυτό που προσφέρουν επί καθημερινής βάσεως, ανταποκρίνεται στην αμοιβή που εισπράτουν μηνιαίως, αφού ο Οργανισμός υπολειτουργεί.
Δεν ξέρω πότε θα φωτισθεί το εσωτερικό του ΜΤΣ, πάντως έχω την εντύπωση ότι κάτι πρέπει να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Apostolos είπε...

Μηνά, πάντα με τιμή μεριδίου ήταν το μέρισμα.

George είπε...

Να παραιτηθεί ποιος??? ο κ. ΜΤΣ??? Αν παίρναμε όλοι τον μισθό του δεν υπήρχε περίπτωση παραιτήσεως. Δυστυχώς αυτοί είναι οι εκπρόσωποί μας. Αυτοί κανονίζουν για μας και χωρίς εμάς. Αυτοί είναι οι εσωτερικοί τρόϊκα. Θυμηθείτε τι είχε πει στην ανακοίνωση το ΜΤΣ στις 31 Οκτ 2011. Ανατρέξτε στις ανακοινώσεις του ΜΤΣ τότε.

Γιώργος Χρυσοχοΐδης είπε...

Υπάρχει λύση Μηνά, μηνύσεις (όχι αγωγές), δεδομένου ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει έννομο συμφέρον, αφού χάνει καθημερινά με τις πράξεις τους ή τις παραλήψεις τους χρήματα. Τότε θα δουν όλοι αυτοί οι καλοθελητές που είναι γύρω από υπουργούς πόση καυτή είναι η θεσούλα της και πως «τα όμορφα χωριά , όμορφα καίγονται».
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτούς που προτείνουν και συμβουλεύουν νόμιμες και μόνο νόμιμες διαδικασίες αλλά σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να προωθήσουν δόλιες μη νόμιμες και αντισυνταγματικές λύσεις προκειμένου να διατηρήσουν την θεσούλα τους. Πως θα γίνει αυτό; Μέσα από οργάνωση και οργανώσεις.
Γιώργος Χρυσοχοΐδης

Κωνσταντίνος είπε...

Υποπτεύομαι ότι όντως δεν τα είχε τα χρήματα. Ελπίζω να μην έβαλε πάλι χέρι στα λεφτά του ΕΚΟΕΜΣ (κρατήσεις ΣΞ) ή/και του ΒΟΕΑ (λεφτά των παιδιών μας) για να δώσει μερίσματα. Αν και αυτό πιστεύω.