---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απογραφή Ασφαλισμένων ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ 2012 - Επικαιροποίηση Στοιχείων


     Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι από τις 16 έως και 20 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η επικαιροποίηση των στοιχείων απογραφής βιβλιαρίων υγείας, των Στρκών και μελών οικογενείας τους, που καταχωρήθηκαν κατά την απογραφή ασφαλισμένων του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ 2012.
     Η πρόσβαση θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας apografi.army.gr, με μέριμνα εκάστου Στρκού. είτε από προσωπικό υπολογιστή είτε από υπολογιστή της Μονάδας του, και θα παρέχεται δυνατότητα :
α. Διόρθωσης τυχόν εσφαλμένων καταχωρήσεων που θα διαπιστωθούν κατά την επικαιροποίηση των στοιχείων.
β. Εκτύπωσης του αποδεικτικού απογραφής.
γ. Απογραφής των μη απογραφέντων Στρκών και μελών οικογενείας τους.
Προς υποβοήθηση των στελεχών, μετά την είσοδο στο σύστημα απογραφής, θα παρουσιάζονται σε καρτέλα, στοιχεία του Στελέχους και μελών οικογενείας του, τα οποία θα αφορούν σε τυχόν λάθη - διαφορές σε σχέση με τα αντίστοιχα τηρούμενα στο Μητρώο του ΓΕΣ/ΔΥΓ.
     Επισημαίνεται ότι, τα στοιχεία που θα καταγραφούν από τους Στρκούς (για τους ίδιους και τα μέλη οικογενείας τους) απαιτείται να ταυτίζονται με τα αντίστοιχα στοιχεία που καταγράφονται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ εκάστου (εκτύπωση από την ιστοσελίδα www.amka.gr ή από τα ΚΕΠ), ήτοι:
(1)       ΑΜΚΑ (11 ψηφία).
(2)       Επώνυμο.
(3)       Όνομα.
(4)       Όνομα Πατρός.
(5)       Όνομα Μητρός.
(6)       Ημερομηνία γέννησης.
     Οι Μονάδες και Σχηματισμοί να συνδράμουν, με υλικά και μέσα, προς υποβοήθηση των Στελεχών τους.
     Προβλήματα - δυσχέρειες να αναφέρονται άμεσα στο ΓΕΣ/ΔΥΓ, κατά το χρονικό διάστημα της επικαιροποίησης των στοιχείων της απογραφής, από 07:00 έως 15:00 στα τηλέφωνα 210-7494930 και 210-7494932.

Δεν υπάρχουν σχόλια: