---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τι μας κράτησαν αυτό το μήνα; Που θα πάει αυτό, συνάδελφοι;


     Η σύνταξη μας τελικά κατατέθηκε στην τράπεζα κι αυτόν το μήνα, πλην όμως μειωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο. Απ' όσο μπορώ να καταλάβω, με το ποσό που αντιστοιχεί στην επιπλέον μείωση του ποσοστού που αντιστοιχεί σε ένα μήνα (20% πάνω από 1.200 ευρώ ή 40% πάνω από 1.000 ευρώ).
     Η αναδρομικότητα, όπως άφησαν να διαρρεύσει, θα αρχίσει από τον άλλο μήνα και θα είναι σε περισσότερες δόσεις.

     Τον ...κύριο που ακολουθεί και τρώει τις συντάξεις μας, μήνα με το μήνα, δώστε του όποιο όνομα του αρμόζει.
 
 

9 σχόλια:

Apostolos είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΠΕ: Σήμερα άλλα 90 ευρώ μείον, τελικά που θα πάει αυτή η δουλειά, υπάρχει πάτος? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.
Τι νόημα έχει πλέον η πληρωμή, σήμερα πληρώθηκα σήμερα τελείωσαν, ΔΕΗ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΟΤΕ - ΝΕΡΟ - ΔΑΝΕΙΟ ΤΕΛΟΣ.
Και υπάρχουν ακόμη φαγοπότια, κοινοχρηστα (πετρέλαια), τέλη κυκλοφορίας βενζίνες, κάρτες κ.λ.π.
Θα βγάλουμε μήνα? Τελικά αυτοί θα μας στείλουν στο ψυχιατρείο.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ είπε...

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.ΜΕΙΟΝ 180 ΕΥΡΩ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ΄Η ΟΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ''ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΑΙΣΧΟΣ

Συμεωνιδης Μιχαλης είπε...

καλα μας κανουν !!! θυμαμε πολυ καλα, διαχρονικα, οτι παρα πολοι απο εμας, θελωντας να το παιξουν δημοκρατικοι αξιωματικοι!!! τρομαρα τους, λες και δεν καταλαβαν ποτε απο την ελληνικη και παγκοσμια ιστορια οτι ο πραγματικος φασισμος βρισκεται παντα αριστεροτερα του κεντρου !!!
ακολουθησαν, στηριξαν και ψηφησαν τον απολυτο καταστροφεα της συγχρονης Ελλαδας, τον ΑΓΠ, τα τσιρακια του ¨ευχαριστω τους αμερικανους, μεσα στη βουλη των ελληνων !!! εκεινος που εγινα πολιτικος με το συνθημα, εξω οι Αμερικανοι !!!¨ και τον τελικο εκτελεστη τον ΓΑΠ. Τωρα ειναι πολυ αργα για δακρυα και μετανοιες, αλλωστε οσοι λογικοι και πραγματιστες υπαρχουν σημερα στην Ελλαδα, το ξερουν οτι το 70% των Ελληνων ειναι αριστερων πολιτικων πεπειθησεων και το 95 % εχει μνημη χρυσοψαρου !!! 3¨.

Apostolos είπε...

Ένας συνάδελφος λέει: "ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ''ΛΙΓΕΣ'' ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ"

Σχολιασμός: Είναι σίγουρο 100% ότι οι συντάξεις προπληρώνονται. Οι μειώσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα φαίνονται ...λίγες επειδή:
1ον: Δεν εμπεριέχουν αναδρομικά.
2ον: Μειώνεται ο φόρος λόγω μείωσης ετήσιου εισοδήματος.

Ανώνυμος είπε...

120 ευρώ μείον, και σημειωτέον μας περιμένουν χωρίς καθόλου δώρο, με μέρισμα από μετοχικό ταμείο Στρατού διαρκώς μειωμένο και άγνωστο αν και πότε θα το πάρουμε,με ένα παιδί που σπουδάζει, σπίτι με δάνειο και με μοναδικό εισόδημα τη σύνταξη,αλλά και με ένα σωρό χαράτσια πάνω από τα κεφάλια μας.

Όσον αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ δεν το πληρώνω γιατί πολύ απλά δεν μου περισσεύει ούτε σεντς.

Καλό απόγευμα

Βαγγέλης

Δημήτρης είπε...

Αυτή η κατάσταση φίλοι μου,αν δεν το έχετε καταλάβει θα συνεχιστεί μέχρι "τελικής πτώσεως "δηλαδή τον πλήρη οικονομικό και ηθικό εξευτελισμό μας...θυμίζω φράση του Βενιζέλου στη Βουλή για τις μειώσεις στις συντάξεις κάτω των 55 :νέοι είναι ας αναζητήσουν την τύχη τους στον ιδιωτικό τομέα .......Θυμάμαι πολύ καλά νεαροί αξιωματικοί σε μονάδες εκστρατείας ζώντας το μύθο της πατρίδας τους τότε διοικητές και μεράρχους που μας έλεγαν :μόνο στο τέλος του μήνα να περνάτε απο το ταμείο ξέρετε,άραγε σήμερα τι λένε (όσοι απο δαυτους ζουν ακόμη)!!!!Κλείνοντας αγαπητοί συνάδελφοι να μοιραστώ έναν προβληματισμό:Πόσο ακόμη ανεχόμαστε -αντέχουμε αυτό τον εξευτελισμό:Προσωπικά καθόλου,δεν δανείστηκα ποτέ στη ζωή μου ούτε απο τις τράπεζες τους ούτε απο κανέναν ,έφαγα τα καλύτερα χρονάκια μου σε νησιά ,έβρους κλπ .και έφυγα συνειδητά για να ζήσω καλύτερα και να χαρώ επιτέλους έστω και τώρα τα παιδιά μου...ποιοί είναι αυτοί οι .....που μου το στερούν αυτό!!!!!Δεν έχω μισήσει ποτέ άνθρωπο στη ζωή μου ,όμως τώρα τους μισώ και τους σιχαίνομαι και θέλω το κακό τους .Συγγνώμη απο όλους για το ύφος αλλά εδω στην Αθήνα έχουμε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ που την πληρώνουμε γιατί;Η μοναδική που υπάρχει είναι αυτή της Λάρισας και συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα δραστήρια μέλη της εύχομαι να μας λυπηθεί ο Θεός κι εμείς τους εαυτούς μας!!!

Ανώνυμος είπε...

«Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν και εκείνοι που δεν βλέπουν»

Leonardo Da Vinci

Δημήτρης είπε...

Πληροφοριακά και μόνο,σήμερα που κοίταξα :200 ευρώ μείον....εις υγείαν μας!

Μακεδών Αετός είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι

Και απο τον γράφοντα -180 ευρώπουλα.
Αυτό που δεν μπόρεσα να αντιστοιχίσω είναι η ποσόστοση και η αιτιολογία της μείωσης...Δεν μου βγαίνει με κανέναν τρόπο οπότε θα αναμένω το τρίμηνο εκαθαριστικό για την κατανόηση της αιτίας της εν λόγω κράτησησ

Σμχος ε.α.
Λεωνίδας Καίσαρης