---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Δικαστικών Διεκδικήσεων Αποστράτων - 25_Νοεμβρίου_2011

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχετε στην προσφυγή με το δικηγορικό γραφείο "Ελένης Τζούλη & Συνεργατών". Τα αντικείμενα της προσφυγής είναι:
  1.  Επιδόματα εορτών και αδείας που παύθηκαν στους έχοντες ηλικία κάτω των 60 ετών σύμφωνα με το Ν. 3847/2010.
  2.  Επιπλέον Ειδική Εισφορά Συνταξιούχων από 6% έως 10% που εφαρμόστηκε στους έχοντες ηλικία κάτω των 60 ετών σύμφωνα με το Ν. 3986/2011 και 4002/2011.
  3.  Μείωση σύνταξης 40% για ποσό άνω των 1.000 ευρώ στους έχοντες ηλικία κάτω των 55 ετών και μη συμπληρώσαντες 35 συντάξιμα έτη, σύμφωνα με το Ν. 4024/2011.
  4.  Ειδική Εισφορά Συνταξιούχων μικτής σύνταξης πάνω από 1.400 ευρώ, η οποία εφαρμόστηκε (όχι ορθά) από το πρώτο ευρώ, σύμφωνα με το Ν.3865/2010 και το Ν.3986/2011.    Έγγραφο Νο1-Λίστα με Απαραίτητα Έγγραφα _5_ Έγγραφο Νο2-Ειδικό Έντυπο - Ερωτηματολόγιο _2_ Έγγραφο Νο3-Εξουσιοδότηση _3_ Έγγραφο Νο4-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ _2_ Έγγραφο Νο5-Ενημερωτικό Σημείωμα



10 σχόλια:

vaggelis είπε...

Η προσθεσμία ώστε να τα συγκεντρώσουμε και να τα παραδώσουμε στο δικηγορικό γραφείο ποιά είναι;

ευχαριστώ..

Apostolos είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
"ΤΟ ΓΟΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΤΟ ΟΡΘΟ" ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΓΩ.

Π. Παπαδόπουλος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

είναι εύκολο να έχουμε τα έντυπα σε άλλη μορφή (word ή pdf) για να μπορέσουμε να τα κατεβάσουμε χωρίς την ανάγκη του facebook;

Apostolos είπε...

Κύριε Παπαδόπουλε στο τέλος κάθε εγγράφου υπάρχει και η λέξη "Download" πατώντας επάνω με αριστερό κλικ κατεβάζετε στον Η/Υ σας σε μορφή pdf το κάθε έγγραφο. Αντίστοιχα τις εικόνες με "αποθήκευση ως" ή "save as". Αν πάλι κάτι δε δουλεύει σωστά παρακαλώ στείλτε μου ένα e-mail να σας τα στείλω όλα τα έγγραφα και εικόνες ηλεκτρονικά.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

helfire2 είπε...

Αποστόλη στο έγγραφο Νο 5 στη περίπτωση 4η αναφέρεται εικ Νο3 η οποία δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η 1 και 2 εικόνα.

Apostolos είπε...

Αγαπητέ φίλε helfire2 έχεις απόλυτο δίκιο. Είδα ότι δε χρειαζόταν η εικόνα Νο3 αλλά λησμόνησα να την αφαιρέσω από το έγγραφο Νο5. Όταν απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις που τέθηκαν θα το αναφέρω και αυτό. Ευχαριστώ.
Αοστόλης Παπαπαρίσης

Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος είπε...

Καλημέρα.
Εαν καταθέσουμε τα 50 ευρω και δεν μαζευτούμε τελικά 600 άτομα (30000 θα είναι η αμοιβή της;;!!), τι θα γίνει; Μήπως να στείλουμε τώρα τα έγγραφα και όταν μαζευτούμε να μας ειδοποιήσετε να τα στείλουμε;

Apostolos είπε...

Αγαπητέ κύριε Βέρρο, αν και γράφονται όλα στα έγγραφα και τις ενημερώσεις που κάνω όλους αυτούς τους μήνες, σας απαντούμε για αποφυγή παρερμηνειών:
1. Τα 50 ευρώ είναι έξοδα και όχι αμοιβή. Μην ξεχνάμε ότι οι προσφυγές είναι ατομικές.
2. Η αμοιβή είναι 5% στο επιδικασθέν ποσό αν μαζευτούμε 601 άτομα, 6% αν είμαστε 401 άτομα και 7% αν μαζευτούμε 101 άτομα. Εγώ έχω σταματήσει να γράφω στις καταστάσεις μου που είχαν ξεπεράσει τα 500 άτομα.
3. Λόγω πολλών ατόμων που εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν η πρόταση αυτή είναι μακράν συμφερότερη από οποιαδήποτε άλλη που ακούσθηκε στο παρελθόν.

Apostolos είπε...

Για αποφυγή παρερμηνειών στο σχόλιο μου της 28ης Νοεμβρίου 2011, 09:28 στην παράγραφο 3 το "μακράν συμφερότερη" δεν αφορά τις 3 προσφορές που προκρίθηκαν στην αξιολόγηση μας αλλά σε άλλες που υπέπεσαν στην ανίληψη μας και έγιναν στο παρελθόν.
Επίσης η 4η διεκδίκηση που ακόμα πολλοί δεν κατάλαβαν τη σημασία τους και αφορά σχεδόν στο σύνολο των συναδέλφων ανεξαρτήτου ηλικίας το πρότεινε ο δικηγόρος κ. Κοντός Βασίλειος.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

dimitrisl.lg2@gmail.com είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλεται… είμαι απόστρατος της αστυνομίας, ανήκω στην « κατηγορία του -40%» και θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν προσβάλουμε την συνταγματικότητα των συγκεκριμένων άρθρων, στο Συμβ της Επικρατείας, ώστε να επιδικαστεί αντισυνταγματικότητα στο συγκεκριμένο νόμο με στόχο την κατάργηση του, κάτι που είναι πολύ πιο άμεσο σε σχέση με την δρομολογούμενη διαδικασία, αντί να στρεφόμαστε κατά του δημοσίου μόνο για αστική αποζημίωση λόγω της επιβληθείσας με αυτόν τον νόμο, απώλειας εισοδήματος??? Ως γνωστόν η διαδικασία αυτή στο Ελεκτικό Συνέδριο είναι εφέσιμη από το δημόσιο και μιλάμε για χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 10ετίας έως ότου τελεσιδικήση…. Ενώ στο ΣτΕ η διαδικασία Συνταγματικότητας ενός Νόμου είναι πολύ πιο σύντομη (βλ. εκδίκαση για χαράτσι ΔΕΗ).
Μήπως πρέπει να το ξανασυζητήσουμε με την. Τζούλη?
Καλό απόγευμα και πάλι συγχαρητήρια…
ΔΗΜΗΤΡΗΣ