---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Επειδή "ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ" αναρτούμε το ηλεκτρονικό μήνυμα του τέως προέδρου της ΑΝΕΑΕΔ κ. Σαρτζετάκη που υποστηρίζει.....


 από
   Emmanouil Sartzetakis emsartz@ath.forthnet.gr
προς
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ <apostolos.papaparisis@gmail.com>
κοιν.
Παναγιώτης Ασπροδίνης <panaspro@otenet.gr>,
Κωνσταντίνος Πασχάλης <pkonstantinos2003@gmail.com>
ημερομηνία
26 Νοεμβρίου 2011 9:51 π.μ.
θέμα
RE: Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Δικαστικών Διεκδικήσεων Αποστράτων - 25 Νοεμβρίου 2011





Κύριε Παπαπαρίση,
Θα έπρεπε να σέβεστε λίγο περισσότερο τους συναδέλφους που τους παρασύρετε σε δικαστικές ενέργειες με αμοιβές πολλαπλάσιες αυτών που η ΑΝΕΑΕΔ έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά και χωρίς καν να υπάρχουν οι ερμηνευτικές για να ξέρετε τι και πως μπορείτε να το διεκδικήσετε.
Μας είχατε κάνει σχόλια στο εργολαβικό που σας είχαμε στείλει. Το δικό σας το έχετε διαβάσει;
Κατόπιν αυτού θα σας παρακαλούσα να με αφαιρέσετε άμεσα από την λίστα των αποδεκτών των ψηφοθηρικών μηνυμάτων σας. Θα έπρεπε να είχατε την στοιχειώδη λογική να καταλάβετε ότι ουδόλως με αφορά το τι κάνετε στην ΕΑΑΣ Λάρισας για την προσωπική σας προβολή.
Μανώλης Σαρτζετάκης

Σχόλιο: Οι εκλογές της ΑΝΕΑΕΔ τελείωσαν. Τα προσωπεία έπεσαν. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ". Οι αποφάσεις μας λήφθηκαν με φανερές, επίπονες αλλά και επίμονες διαδικασίες. Οι συγκρίσεις περί "πολλαπλασίων αμοιβών" είναι εύκολο να γίνουν, αν βγάλετε στο φως τις "εξουσιοδοτήσεις" και τα "εργολαβικά δίκης" που έχουν υπογράψει τα μέλη σας κατά τη δική σας προεδρεία. Από τη λίστα αποδεκτών μου, κύριε Σαρτζετάκη, θα σας βγάλω άμεσα, θα ήθελα όμως να παρατηρήσω ότι δεν ενοχληθήκατε που επί μήνες ενημερωνόσασταν για την εξέλιξη του θέματος, αλλά τώρα που τελείωσε η όλη διαδικασία.
Αποστόλης Παπαπαρίσης 

7 σχόλια:

Ε. Σαρτζετάκης είπε...

Κύριε Παπαπαρίση,

Τα εργολαβικά και οι εξουσιοδοτήσεις υπάρχουν εδώ και ένα χρόνο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Φυσικά και τα προσωπεία έπεσαν και είναι καιρός να αντιληφθούν όλοι ποιός πραγματικά πιστεύει το "η ισχύς εν τη ενώσει" και ποιός δουλεύει για προσωπικά ωφέλη. Η διαδρομή σας αρκεί.

Απο κει και πέρα δικαίωμα σας είναι να οδηγείτε τους συναδέλφους στην κυρία Καμένου αρκεί βέβαια να γνωρίζουν ακριβώς τι κινδύνους διατρέχουν.

Αλήθεια η ΕΑΑΣ γνωρίζει τις λεπτομέρειες υπο τον τίτλο ΕΑΑΣ Λάρισας και αν ναι τις εγκρίνει;

Ανώνυμος είπε...

Aπόστολε συγχαρητήρια για την επιτυχή και δημοκρατικότατη επιλογή του δικηγορικού γραφείου που θα μας εκπροσωπήσει.
Οποιος διαφωνεί δεν ακολουθεί και ας πάει όπου θέλει,δεν πρέπει όμως να σχολιάζει με γενικολογίες παρά μόνο με στοιχεία.
Με εκτίμηση
Μόσχος Ιωάννης

Apostolos είπε...

Κύριε Σαρτζετάκη, με λύπη μου βλέπω ότι συνεχίζετε τις δίκαιες διεκδικήσεις των συναδέλφων μας να τις βλέπετε και να τις κρίνετε μέσα από πρασινο-γαλαζια-κόκκινο-ροζ γυαλιά.
Εμείς εδώ στη Λάρισα έχουμε αποβάλει αυτή την νοοτροπία και θα σας συμβουλεύαμε να μας ακολουθήσετε.
Απεγκλωβιστείτε από τα κόμματα και τις συντεχνίες. Το συμφέρον ή μάλλον η επιβίωση των συναδέλφων και των οικογενειών τους δεν έχει χρώμα.
Σε ότι αφορά τις αμοιβές δε νομίζω ότι επιδέχονται σύγκριση, πλην όμως δεν οφείλονται σε μένα αλλά στην προσπάθεια πολλών συναδέλφων που δούλεψαν για το σκοπό αυτό από όλη την Ελλάδα.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Απόστολος είπε...

Βλέπω, με λύπη μου ότι, ορισμένοι ¨πρόεδροι¨(ανεξάρτητων;;;) ενώσεων προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια στους αποστράτους. Μήπως οδηγούνται από ταπεινά ελατήρια;

Υ.Γ.1. Οι απόστρατοι στη Λάρισα εκφράστηκαν και επέλεξαν δημοκρατικά.
2. Αν και διαφωνούσα με την επιλογή των δικηγόρων με ψηφοφορία, τελικά αποδεικνύεται ότι ήταν η σωστότερη διαδικασία.

Σμήναρχος (Ι) ε.α.
Απόστολος Δουδακμάνης

exomatiakaivlepo είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δώσαμε ένα μήνυμα σε πολλόυς αποδέκτες...
"Ισχύς εν τη ενώσει".
Αυτό καταφέραμε μια "χουφτα" συνάδερφοι στη Λάρισα και όχι μόνο..
Τους ταρακουνήσαμε σε όλα τα επίπεδα και πετύχαμε. Πετύχαμε γιατί βάλαμε στην άκρη τα "κομματικά γυαλιά" για το κοινό συμφέρον.
Μεγάλη επιτυχία, μεγάλη κίνηση, μεγάλη ανταπόκριση.
Και συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Χ. Παπασπύρος
Ταξχος ε.α

Δημήτρης είπε...

Στέκομαι στο σχόλιο του κυρίου Σαρτζετάκη αν γνωρίζει η ΕΑΑΣ τις ενέργειες καισας ρωτώ εσείς γνωρίζετε τι ακριβώς έχει προσφέρει η ΕΑΑΣ (Αθηνών αν αυτή εννοείτε) σε όλους εμας που είμαστε μέλη της:Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους μας :ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Επομένως αφήστε μας να αποφασίσουμε μόνοι μας σε τι θα συμμετέχουμε όσον αφορά τις διεκδικήσεις μας ,ο κος Παπαρίσης και η ΕΑΑΣ Λάρισας είναι η μόνη ΕΑΑΣ που ασχολείται πραγματικά με τα θέματά μας!!!

Φιλικα
Δημήτριος Δουκάκος Σχης(ΠΖ) ε.α