---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη διαχειρίστρια ανθελληνικής σελίδας στο Facebook

Ζητούσε να δοθούν τα Ίμια στην Τουρκία 

Πρόκειται για μία εκ των 3 διαχειριστών της άκρως ανθελληνικής σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία» μετά από πολυάριθμες καταγγελίες στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αστυνομίας Ελλάδος! Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του 5ου Σώματος Στρατιωτικών Ερευνών που συνέβαλε μιας και το θέμα πήρε ιδιαίτερη έκταση, ο εντοπισμός της εν λόγο διαχειρίστριας ήταν δύσκολος αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία υπολογιστικών συστημάτων ΕΝΙΑC κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας της στα Βριλήσσια. Το όνομα της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι των συστημάτων Ulysses-1, της πλατφόρμας εντοπισμού ηλεκτρονικών IP που διαθέτει η χώρα μας ευελπιστούν ότι μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπολοίπων διαχειριστών. http://www.parapolitika.gr/ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!! 
Κοιτάξτε τι άλλο γράφουν στη σελίδα τους για τη Θράκη μας. Να δούμε πότε θα ληφθούν μέτρα και κατά του ψευτο-Μουφτή αλλά και άλλων που ενώ ζουν, εργάζονται, αναπνέουν στην Ελλάδα, οι ενέργειες τους είναι καθαρά εχθρικές για τη χώρα μας.


Πάντως πρέπει να έχουν πληροφοριοδότες παντού. Δείτε εδώ, κατάλαβαν ότι τους ψάχνουμε και προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Μιλούν επίτηδες για Βόσπορο, ενώ η γυναίκα διαχειρίστρια πιάστηκε στα Βριλήσια. Φυσικά έχουν και υποστηρικτές. Όχι μόνον πολίτες με τουρκική συνείδηση αλλά και δημάρχους. Δυστυχώς και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: