---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ του Απριλίου 2012

Σας διαβιβάζω την ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ μηνός Απριλίου 2012, αριθμός φύλλου 582. Παρακαλείσθε για την ενημέρωσή σας και την ηλεκτρονική προώθηση της, κατά την κρίση σας.
Μην λησμονείτε να ενημερώνεσθε και από την εκσυνχρονισμένη Ιστοσελίδα μας, www.eaas.gr, την οποία θα πρέπει να συνιστάται και σε άλλους Συναδέλφους και όχι μόνο. Προτάσεις για βελτίωση του μηνιαίου εκδιδομένου εντύπου μας, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 23.000 φύλλα, ευπρόσδεκτες. Στόχος μας η αντικειμενική και κατά το δυνατόν πληρεστέρα ενημέρωσή σας.
Τα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων παρακαλούνται, να ενημερώνουν τον διαχειριστή Ιστοσελίδος κύριο Νικ. Παπαδόπουλο (desmosekdoseis@gmail.com) με τις δραστηριότητές των Παραρτημάτων τους, προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα η Ιστοσελίδα της Ενώσεως Αποατράτων Στρατού Ξηράς. Παρακαλούνται επίσης οι Σύνδεσμοι Τάξεων, 'Οπλων και Σωμάτων, οι οποίοι δεν έχουν δικτυωθεί με την Ιστοσελίδα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να το πράξουν σε πρώτη ευκαιρία. Ευπρόσδεκτα είναι επίσης άρθρα, ειδήσεις και λοιπό υλικό για δημοσίευση στην Εθνική Ηχώ ή ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας.
Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι την Ιστοσελίδα μας επισκέπτονται 550 άτομα ημερησίως και η αναγνωσιμότητά της ανέβηκε 4.000.000 θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη από τον πρώτο μήνα της ανανεώσεώς της. Επί τη ευκαιρία μην αμελείτε στην έκδοση Ταυτότητος, θα σας είναι πολύ χρήσιμη μελλοντικά, ενημερωτικά σας αναφέρω ότι στο διάστημα των τελευταίων 12 μηνών εκδόθηκαν από την Ένωση  άνω των 1500 ταυτοτήτων και εκκρεμούν άνω των 500 (λόγω ελλείψεως προσωπικού - ζητάμε την κατανόησή σας το πρόβλημα θα ληθεί συντόμως - θα ακολουθήσει και σχετικό έγγραφο).
Αντγος ε.α. Παντελής Χ. Μαυροδόπουλος - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Σ. - mavrodopoulos@hotmail.com - www.eaas.gr
2012 Απρίλιος ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: