---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Αύριο 24 Μαΐου 2012, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος θα επισκεφθεί την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και το ΑΤΑ.


     Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς θα επισκεφθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης Στρατιάς και του ΕΣΕΕΕ (Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης).
     Στη συνέχεια, ο κος Υπουργός θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Αρχηγείου και των Μονάδων του.  Κατά διάρκεια της επισκέψεως του στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο ΑΤΑ ο κος Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: