---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας VS Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, σας προσκαλώ (προκαλώ) να δείτε την ενημέρωση που παρέχει το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας εδώ και να συγκρίνετε με την ...αντίστοιχη του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Η ανακοίνωση μόνον, είναι 8 ολόκληρες σελίδες, και το έπραξε όπως λέει κατόπιν εντολής του ΥΦΕΘΑ κ. Π. Καράµπελα, προκειµένου οι µέτοχοι και οι µερισµατούχοι του Ταµείου να έχουν αντικειµενική ενηµέρωση για την πορεία, τις προοπτικές και τα προβλήµατά του.  Το δικό μας Ταμείο δεν πήρε τέτοια εντολή;
Μας έκανε φοβερή εντύπωση η πρόταση στη σελίδα 6 της ανακοίνωσης, όπου προτείνεται η αποδέσμευση υπολογισμού του ΒΟΕΑ από την νέα μειωμένη τιμή μεριδίου. Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική παράγραφο στην εικόνα που ακολουθεί.

 Τα συμπεράσματα δικά σας;

2 σχόλια:

Νίκος είπε...

Απόστολε
Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ερωτηθεί το ΜΤΣ ή ο πρόεδρος του.
Θα πρέπει να ερωτηθεί ο Καράμπελας εάν έδωσε αντίστοιχη δτγή στο ΜΤΣ και εάν όχι γιατί (μήπως και αυτός θέλει να κουκουλώσει κάτι;) και έάν ναι γιατί ανέχεται τον πρόεδρο του ΜΤΣ να τον γράφει στά πάλια του τα παπούτσια (δεδομένου ότι η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω την λέξη που αρχίζει από αρ και τελείωνει σε ια)

Apostolos είπε...

Νίκο, ξέρεις ότι ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει για την παραμονή ή την απομάκρυνση του προέδρου του ΜΤΣ, είναι ο Υπουργός. Επίσης έχεις ξεχάσει ότι το πόρισμα του ΜΤΣ είναι στον εισαγγελέα; Τέλος μάλλον δεν ενημερώθηκες ότι υπάρχει σε εξέλιξη πόρισμα διακλαδικής επιτροπής με ερώτημα "ενοποίηση ταμείων". Εν κατακλείδι ουδέποτε υπήρχε τόση μεγάλη κινητικότητα προς τη σωστή κατεύθυνση στα θέματα μας. Ελπίζω μόνο να μην είναι αργά.