---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

"Είπαν τα πράγματα με το όνομα τους" οι απόστρατοι ν. Λάρισας στον κ. Βορίδη

     Μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κ. Κέλλα Χρήστο οι πρόεδροι των αποστράτων Στρατού (Παπαπαρίσης), Αεροπορίας (Λιούτας), Αστυνομίας (Διβάνης) και Πυροσβεστικής (Μουρτζούδης) ν. Λάρισας συναντήθηκαν με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Βορίδη, όπου για ακόμα μια φορά εξέφρασαν την αγανάκτηση τους και τη δυσαρέσκεια τους για την άνιση και άδικη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ιδιαίτερα προς τους αποστράτους και ανέλυσαν τα αιτήματα τους. Για να κατανοήσει το μέγεθος της οργής των αποστράτων του ανέφεραν το πρωτοφανές γεγονός της μετάβασης 450 αποστράτων από τη Λάρισα, με 9 Λ/Φ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 42 τα Λ/Φ με 2.100 αποστράτους από Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη. Στο ίδιο τραπέζι παρόντες και οι 2 βουλευτές της ΝΔ της Λάρισας κ. Κέλλας και κ. Χαρακόπουλος.
     Δημοσιογράφος του larissanet.gr, που όπως φαίνεται "παρακολουθούσε" τη συζήτηση, σε άρθρο του με τίτλο "Όλο το παρασκήνιο της ομιλίας Βορίδη" και υπότιτλο "ΤΟ «ΚΑΡΦΙ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΟΙ ΡΥΠΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο… ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ!" γράφει Με τους απόστρατους του νομού είχε ιδιαίτερο τετ-α-τετ ο Μάκης Βορίδης, οι οποίοι του ανέλυσαν την οικονομική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά μετά τις περικοπές των συντάξεών τους, ενώ ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Απόστολος Παπαπαρίσης ο οποίος ακούστηκε να λέει με νόημα: «ότι μας απαντούσε ο Σαχινίδης μας απαντάτε κι εσείς».

5 σχόλια:

Δημήτριος Λάγγας είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΜΑΘΑΜΕ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥΦΟΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ(2) ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ;

Apostolos είπε...

Συμμαθητή δεν έχει αξία το τι λένε αλλά το τι κάνουν. Τέρμα πια τα χτυπήματα στην πλάτη. Πράξεις. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Stathis είπε...

Δυστυχώς, το παιχνίδι που θα δούμε να εξελίσσεται σε βάρος μας το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα είναι ευήκοα ώτα βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων, δηλώσεις συμπαράστασης περί του δικαίου των αιτημάτων μας και πολλές υποσχέσεις για άρση της αδικίας ... όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η τακτική είναι γνωστή και δοκιμασμένη: "Δώστε τους ψεύτικες υποσχέσεις να ξαναβάλουμε τα αγανακτισμένα πρόβατα στο μαντρί".

Ας τους δώσουμε λοιπόν να καταλάβουν ότι δεν είμαστε δεδομένοι για κανέναν και στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσουμε με βάση τις υποσχέσεις που θα μας δώσουν αλλά με βάση τα έργα τους.

Αν πραγματικά πιστεύουν ότι έχουμε δίκιο και μας αδίκησαν, να το διορθώσουν ΤΩΡΑ, όχι μετά τις επόμενες εκλογές!!!

N.N. είπε...

Όσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χ.Α. τόσο θα πυκνώνουν οι επαφές των Πολιτικών με τους Απόστρατους που παραδοσιακά τους θεωρούν "δεδομένους". Από προθέσεις...χορτάσαμε. Λύσεις θα δούμε ;;;;

Hercules είπε...

Τ'ότι έχουν χάσει ψήφους οι κυβερνώντες απ'την κοινωνική τάξη μας, είναι δεδομένο.
Αν σημαίνει κάτι αυτό γι'αυτούς, είναι κάτι που αναρωτιέμαι..
Αυτό που φοβάμαι περισσότερο, είναι ότι λίγο καιρό πριν τις επόμενες εκλογές, θα μας πετάξουν ένα ξεροκόμματο & τότε θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρουν πίσω πολλούς από σας..