---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Ο αγώνας συνεχίζεται ενωτικά - Ανακοίνωση Συντονιστικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Ενώσεων Αποστράτων Αξκων για τη Συγκέντρωση - Πορεία της Λάρισας την 30ή Μαΐου 2013


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  (Ν. Π. Δ. Δ.)

Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού

Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210  33 10 431 – FAX: 210 33 10 429
 
Ημερομηνία  31 Μαΐου  2013 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ. ΑΡΙΘ 25/13
 
1. -Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00 έγινε στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας μεγαλειώδης συγκέντρωση των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. και στην συνέχεια πορεία προς την Αντιπεριφέρεια Λάρισας και παράδοση ψηφίσματος στην Αντιπεριφερειάρχη κα Ρένα Καραλαριώτου. Κύρια αιτήματα ήταν η μη περαιτέρω μείωση των αποδοχών των εν ενεργεία και αποστρατεία για τα έτη 2014-2016 , η μη περαιτέρω μείωση της Εθνικής Άμυνας και της Ασφάλειας και γενικά η άρση των αδικιών που έχουν γίνει εις βάρος των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α.
 
2. -Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος πάνω από 5.000 συνάδελφοι οι οποίοι για μια ακόμη φορά εκφράσαμε την οργή και αγανάκτησή μας για τον διωγμό που υφιστάμεθα με τις ανελέητες και ηθικά άδικες περικοπές που συντελούνται εις βάρος μας και αυτή είχε παλμό μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι την δικαίωση του. Επίσης έστειλε το μήνυμα της ενότητας όλων των εν ενεργεία και αποστράτων.
 
3. -Στην συγκέντρωση μίλησαν οι Πρόεδροι των τριών Ενώσεων και  άλλοι εκπρόσωποι Φορέων αποστράτων των Ε.Δ. και των Σ.Α, ενώ στην προετοιμασία συνέβαλαν καθοριστικά οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των τοπικών Παραρτημάτων. Χαιρετισμό και έκκληση για ενότητα και κοινό αγώνα απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κος Φωτόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΑ κος Διβάνης και ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΞΙΑ κος Χαρακόπουλος.
 
4. -Η κα Αντιπεριφερειάρχης αφού δέχθηκε αντιπροσωπία των αποστράτων, μας εγνώρισε ότι συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματά μας και δεσμεύθηκε να τα προωθήσει στους αρμοδίους Φορείς .
 
5. -Ο αγώνας συνεχίζεται ενωτικά με την επόμενη συγκέντρωση ή και άλλες μορφές κινητοποιήσεων που θα γνωστοποιηθούν  έγκαιρα.

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ


Αντιστράτηγος ε.α.
Π. Μαυροδόπουλος
Ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ
και Συντονιστικού

Αντιναύαρχος ε.α.
Σ. Περβαινάς ΠΝ
Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ


Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.
Κ. Ιατρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: