---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μέρισμα ΜΤΣ και βοήθημα ΕΚΟΕΜΣ

     Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν αν θα δοθεί και πότε το Β' τρίμηνο του μερίσματος του ΜΤΣ και του βοηθήματος του ΕΚΟΕΜΣ, σας ενημερώνουμε ότι θα κατατεθούν κανονικά στις 5 Ιουλίου 2013. Υπόψη ότι θα είναι μειωμένα σύμφωνα με την κράτηση που προβλέπει ο ν.4093/2012. Δυστυχώς αυτή η κράτηση υπολογίζεται στο ακαθάριστο ποσό του τριμηνιαίου μερίσματος - βοηθήματος. πχ εάν το ακαθάριστο (μικτό) τριμηνιαίο μέρισμα είναι 617,13 ευρώ και ο απόστρατος είναι στην κατηγορία του 10% τότε η μείωση (κράτηση) θα είναι 61,71 ευρώ, ποσό που θα αποδίδεται στο ΜΤΣ ως έσοδο. Η μείωση - κράτηση θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά και στον ΕΚΟΕΜΣ. 

     Αυτό θα είναι και το τελευταίο τρίμηνο που θα πάρουμε τριμηνιαίο μέρισμα ΜΤΣ και τριμηνιαίο βοήθημα ΕΚΟΕΜΣ. Από τούδε και στο εξής αυτά θα κατατίθενται μηνιαίως. Στις αρχές Αυγούστου 2013 θα κατατεθεί το μέρισμα του ΜΤΣ και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ του Ιουλίου 2013, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013 θα κατατεθεί το μέρισμα του ΜΤΣ και το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ του Αυγούστου 2013 κλπ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απόστολε Καλημέρα

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, με τα τερτίπια των "σοφών" του Υπουργείου Οικονομικών και του ΓΛΚ, στοχοποιούνται και πάλι τα ε.ε και ε.α στελέχη των ΕΔ, και τιμωρούνται με επιπλέον περικοπές, σαν να ήταν οι μόνοι που έφταιξαν για την κατάντια της χώρας. Ίσα -ίσα είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για ρεμούλες, κακοδιαχείριση, διαπλοκές, σαπίλα κλπ. Ξέρουν και οι πέτρες ποιοί τα έφαγαν...
Σήμερα φθάσαμε στο σημείο εισπράκτορας του ΚΤΕΛ να παίρνει σύνταξη 1400 ευρώ και ο Αλφαμίτης του εργοστασίου Ζαχάρεως το ίδιο.

Τελικά δεν πρέπει κάποιος να τους μιλήσει για το που οδηγούν τις ΕΔ???
Έχει και η ξεφτίλα τα όριά της...

Χαρ. Καραγκιοζούδης
Βόρειος Έβρος