---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τελικά μας έχουν γραμμένους... Συνεχίστε έτσι... Τα πάτε πολύ καλά... Μετά θα σας φταίνε τα ...άκρα, κύριε Σαμαρά

Τελικά μας έχουν γραμμένους... και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά. Μας θεωρούν ακόμα δεδομένους. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας, εν ενεργεία ή απόστρατος, τη συμπεριφορά αυτής της κυβέρνησης. Και εξηγούμαι:
(1) Στις 11 Φεβρουαρίου 2013, οι ΝΠΔΔ Ενώσεις Αποστράτων συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και η ΠΟΣ με τον κ. Σταϊκούρα - ΓΛΚ. Κοινό θέμα συζήτησης η υπερβολική μείωση μισθών και συντάξεων κατά παράβαση του ν.4093/2012. Αποδέχθηκαν το λάθος και υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν σύντομα τα δικά τους επεξεργασμένα στοιχεία. Πέρασαν τέσσερις μήνες, 120 ημέρες και τα επίσημα στοιχεία δεν έφθασαν στα χέρια μας. 
(2) Στις αρχές Απριλίου 2013, μάθαμε ότι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Παναγιωτόπουλος συγκρότησε επιτροπή για το νέο μισθολόγιο των ΕΔ και των ΣΑ, χωρίς τη συμμετοχή αποστράτων. Φωνάξαμε, αγωνισθήκαμε, καταφέραμε να βάλουμε τέσσερις αποστράτους στην επιτροπή σε ισότιμη βάση, όπως λέει. Από τότε η επιτροπή συναντήθηκε μόλις μία φορά κι αυτήν πριν από το Πάσχα. Πέρασε πάνω από ένας μήνας και η τύχη της αγνοείται. 
Και αντί να έχουμε ενημέρωση από το επίσημο κράτος, την επίσημη πολιτεία, από τον κ. Σταϊκούρα, από τον κ. Παναγιωτόπουλο, για τα θέματα που μας απασχολούν, μαθαίνουμε από τα ιστολόγια και τους ιστοχώρους, ότι μας ετοιμάζουν και άλλες μειώσεις. Συνεχίστε έτσι... Τα πάτε πολύ καλά... Μετά θα σας φταίνε τα ...άκρα, κύριε Σαμαρά.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα,
όχι μόνο μας έχουν ''γραμμένους'' (εγώ τα βάζω για λόγους ντροπής τα εισαγωγικά), όχι μόνο δεν μας απάντησαν, αλλά χθες κατά την υποβολή της δήλωσης εισοδημάτων 2012, με ενημέρωσε ο φοροτεχνικός μου, ότι δεν μας κράτησαν για την εισφορά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ έτους 2012 και μου αναλογεί περίπου 420€. Τι έκαναν μας χρύσωσα το χάπι του ΄12, δίνοντάς μας ''υψηλότερες'' συντάξεις να πληροφορούνται οι ''μη ένστολοι'' ότι εμείς είμαστε ακόμη προνομιούχοι. Ντροπή τους ακόμη μια φορά, διότι από τις οικογένειες των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και των ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αλλώνιζαν την ΕΛΛΑΔΑ με ύφος 100 καρδιαναλλίων όλοι τους από το ΄74 και μετά.
Ακούν τα ποσοστά τους ; αφουκγράζονται την οργή μας ;
Θα έρθει ο Σεπ. και να δούμε εάν θα ξαναβαφτεί ΜΠΛΕ η χώρα στο χάρτη των αποτελεσμάτων, αλλά δεν τους νοίαζει, πούλησαν τη χώρα την τελείωσαν, αυτοί θα φύγουν με τα παιδιά τους, ελικόπτερα και αεροπορικά εισιτήρια έχουν ήδη εκδοθεί .....

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Δ.Παπαδόπουλος
Θεσσαλονίκη
Σχης ΕΜ εά.