---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστίες Συναδέλφων εκλεγμένων και μη για το ΔΣ της ΕΑΑΣ

Σεβαστοί μου Κ.Κ. Α\Γ.Ε.ΕΘ.Α. - Γ.Ε.Σ. - ΕΛ.ΑΣ, αγαπητές(οί) ε.α. Συνάδελφοι, Φίλοι και Συμμαθητές, Αγαπητά μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων.
Σας ευχαριστώ εκ βαθέων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας προς το προσωπό μου να με εκλέξετε Πρόεδρο του Δ.Σ της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
Ανταποκρινόμενος στην αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, θα προσπαθήσω σε αγαστή συνεργασία με τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Με τα δέοντα προς όλους σας.
Υπτγος ε.α Ε. Ν. Δανιάς, Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.

Ακολουθούν κύριοι Ροζής, Φαραντάτος, Σκαρμαλιωράκης, Σταθόπουλος, Ρέππας, Καστραντάς, Κράγκαρης...
.
Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλες και όλους τους συναδέλφους, που με τίμησαν με την ψήφο τους κατά τις αρχαιρεσίες της Ε.Α.Α.Σ. της 23 Φεβρουαρίου 2014 και με εξέλεξαν Αντιπρόεδρο του νέου Δ.Σ. της.
Επιτρέψτε μου μια ιδιαίτερη αναφορά στους συμμαθητές μου, αποφοίτους Σ.Σ.Ε. τάξεως 1980, και τους συναδέλφους μου του Τεχνικού Σώματος (ΤΧ), για την στήριξη τους, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαιτέρως.
Συγχαίρω όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν και ιδιαίτερα αυτούς που εξελέγησαν.Πιστεύω και ευελπιστώ πως θα φανώ αντάξιος της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης όλων των συναδέλφων, ανεξαρτήτως βαθμού και προέλευσης, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Η έκφραση που με χαρακτηρίζει και ήταν το προεκλογικό μου σύνθημα  «όλοι μαζί μπορούμε» πρέπει να γίνει πράξη.
Εύχομαι στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή δύναμη, καλό κουράγιο και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα προς ευόδωση των σκοπών της Ενώσεώς μας και των μελών μας γενικότερα.
Υπτγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, Νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.
.
Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλες και όλους τους συναδέλφους, που με τίμησαν με την ψήφο τους κατά τις αρχαιρεσίες της ΕΑΑΣ της 23 Φεβρουαρίου 2014.
Συγχαίρω όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν και ιδιαίτερα αυτούς που εξελέγησαν.
Εύχομαι στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, προς ευόδωση των σκοπών της Ενώσεώς μας.
Χρίστος Φαραντάτος
Υπτγος ε.α.



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗΝ 2ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤ. ΣΚΑΡΜΑΛΙΩΡΑΚΗΣ
ΑΝΤΓΟΣ Ε.Α. 

.
Μετά τα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών της ΕΑΑΣ, θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους 1.170 συναδέφους οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ειδικώτερα στους συναδέλφους μου:
της Σαλαμίνας, οι οποίοι με τίμησαν με 21 ψήφους, ήτοι το 16% των ψήφων,
των Σερρών, 110 σταυροί (0,12%)
στους πατριώτες μου της Καρδίτσας, οι οποίοι μου έδωσαν 37 σταυρούς (11%),
της Ευβοίας, 42 σταυροί (11%)
των Χανίων, 37 σταυροί (9,2 %)
της Κοζάνης, 26 σταυροί (6,6 %)
της Κέρκυρας, 7 σταυροί (6,6 %)
του Έβρου, οι οποίοι μέ έκαναν να δακρύσω, δίνοντάς μου 60 σταυρούς (6,2 %), κάνοντάς με να πώ "χαλάλι τα τέσσερα χρόνια, που υπηρέτησα εκεί!",
της Κώ, 4 σταυροί (5,9 %)
της Ρόδου, 11 σταυροί (5,1 %)
της Χίου, 4 σταυροί (5 %)
της Θεσσαλονίκης, 124 σταυροί (4,9 %)
της Λάρισας, όπου μεγάλωσα και φοίτησα στην στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση, οι οποίοι μου έδωσαν 41 σταυρούς (4,8 %)
της Αττικής, 330 σταυροί (4,7 %)
της Μαγνησίας, όπου πέρασα τα νηπιακά μου χρόνια, οι οποίοι μου έδωσαν 29 σταυρούς (4,6 %).
Βασίλειος Σταθόπουλος
Αντγος ε.α. - Μαθηματικός
.

Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ. Ευχαριστώ όσους και όσες με τίμησαν με την επιλογή τους, σε μιά εκλογική διαδρομή χωρίς "σπόνσορες" και "συμμαχίες" και το κυριότερο χωρίς δαπάνη χρημάτων (από τα λιγοστά που έμειναν στη σύνταξη) σε sms και άλλες "πολιτικάντικες" πρακτικές.
Φιλικά

Σχης (ΕΠ)ε.α. Ρέππας Μιχαήλ
ΣΣΕ/85  




Επισυνάπτω μήνυμα θέματος και παρακαλώ για την κατά την κρίση σας ανάρτηση-προώθηση. Να μου επιτρέψετε επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους εσάς τους μαχητικούς χειριστές και bloggers για το εξαιρετικό ενδιαφέρον και την απόλυτη ουδετερότητα που επιδείξατε στην προσπάθειά σας για ενημέρωση και κινητοποίηση των εκλογέων. Ας ελπίσουμε ότι σε επόμενες εκλογές όλοι οι υποψήφιοι θα σεβασθούν τους κανόνες της αξιοπρεπούς άμιλλας και θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά εσάς ως υπεύθυνη πηγή ενημέρωσης και κινητοποίησης των συναδέλφων και όχι άλλες πολιτικάντικες, βρώμικες και πολυδάπανες μεθόδους οι οποίες δεν αρμόζουν ούτε στο ήθος ούτε στην αξιοπρέπεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κλάδο μας.
Αισθάνομαι την ανάγκη εκ βάθους καρδίας  να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους Συναδέλφους και τα μέλη  Εκλιπόντων που κατά τις διεξαχθείσες εκλογές της ΕΑΑΣ με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν στην προσπάθεια που έκανα για μία άλλη ΕΑΑΣ  με νέο πρόσωπο και νέες ιδέες  απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις και τις νοοτροπίες του παρελθόντος. 
Το μήνυμά μου για μεγαλύτερη κινητοποίηση και συμμετοχή εξακολουθεί να απευθύνεται προς την συντριπτική πλειοψηφία των Συναδέλφων, ιδίως των νεότερων, οι οποίοι ως συμμετοχή στις διαδικασίες επέλεξαν ΑΠΟΧΗ.
Εύχομαι ολόψυχα στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ καλή επιτυχία στο έργο του  για το καλό όλων.
Πιστός στις απόψεις μου και τις κατατεθείσες προτάσεις μου δηλώνω ότι θα είμαι παρών και ότι θα παρακολουθώ από κοντά και θα κρίνω το έργο του νέου ΔΣ το οποίο εύχομαι , κατά την ρητή δέσμευση του νέου προέδρου, να αποδείξει στην πράξη ότι δεν θα είναι δεδομένο κανενός κέντρου ή παράκεντρου εξουσίας  και ότι θα κινείται και θα ενεργεί με αποκλειστικό και μόνο κριτήριο το συμφέρον των  μελών του.
Με άπειρη Εκτίμηση προς όλους, 
Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός 



Κυρίες και Κύριοι Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Θέλω να εκφράσω τα συναισθήματά μου για τη στήριξη στις εκλογές της Ε.Α.Α.Σ. την 23η Φεβρουαρίου 2014, τη δυναμική που μου δώσατε και την εκλογή μου ως Μέλος του Δ.Σ.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείξατε με τη ψήφο σας, τόσο σε εμένα όσο και σε όλους τους συνυποψήφιους συνάδελφους.  Ιδιαίτερη μνεία θα μου επιτρέψετε να κάνω στην οικογένειά μου, που στάθηκε  δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξιος των περιστάσεων, μαχητικός, χωρίς συμβιβασμούς και κυρίως παραμένοντας σταθερός στις θέσεις για τις οποίες έχω δεσμευτεί απέναντι σας.
Συγχαίρω τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα Μέλη του νέου Δ.Σ  της Ε.Α.Α.Σ. για την εκλογή τους, με τους οποίους πιστεύω ακράδαντα ότι θα εργαστούμε αόκνως και θα συνεργαστούμε αρμονικά για το καλό της Ένωσης και όλων ανεξαιρέτως των μελών της.
Προτρέπω τους μη εκλεγέντες υποψηφίους συναδέλφους να συνεχίσουν την προσφορά τους  και να στηρίξουν το Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ.  Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
Τέλος, Θέλω να αναφερθώ στην προσπάθεια και προσφορά των απερχομένων συναδέλφων, του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου  και των Μελών του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ.  Ευελπιστώ να συνδράμουν με την αποκτηθείσα μέχρι τώρα εμπειρία τους και να στηρίξουν το νεοεκλεγέν Συμβούλιο της Ένωσης.
Με σεβασμό και συναδελφική αγάπη
Παντελής Αθ. Κράγκαρης
Ανχης (ΑΣ) ε.α.  /ΣΣΕ 1989
Η δύναμή σου πέλαγο κι η θέλησή μου βράχος.
«Διονύσιος Σολωμός»
 

3 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ είπε...

Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ. Ευχαριστώ όσους και όσες με τίμησαν με την επιλογή τους, σε μιά εκλογική διαδρομή χωρίς "σπόνσορες" και "συμμαχίες" και το κυριότερο χωρίς δαπάνη χρημάτων (από τα λιγοστά που έμειναν στη σύνταξη) σε sms και άλλες "πολιτικάντικες" πρακτικές.
Φιλικά
Σχης (ΕΠ)ε.α. Ρέππας Μιχαήλ
ΣΣΕ/85

Παντελής Κράγκαρης είπε...

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω κοινοποιήσει ακόμα το ευχαριστήριο μήνυμά μου για την εκλογή μου στο ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ. Το παραπάνω κείμενο που αφορά το πρόσωπό μου δεν έχει αποσταλεί από εμένα. Είναι αντιγραφή από ανάρτηση που έχω κάνει στη προσωπική μου σελίδα της κοινωνικής ιστοσελίδας του FB.
Παντελής Κράγκαρης
Ανχης (ΑΣ) ε.α.

Apostolos είπε...

Ζητούμε συγνώμη. Το αφαιρούμε αμέσως.