---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Απαιτείται εγρήγορση από τις Ενώσεις Αποστράτων !

     Με την ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ ενημερωθήκαμε ότι εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ στο ΜΤΣ θα είναι ο Υπτγος (Ο) ε.α. Απόστολος Παπαδόπουλος (μέλος ΔΣ/ΕΑΑΣ) και στο ΕΚΟΕΜΣ ο Υπτγος (ΤΧ) ε.α. Βασίλειος Ροζής (αντιπρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ). Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση τους μετά από κάθε σύσκεψη που θα πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΤΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΚΟΕΜΣ, που είναι απαίτηση όλων των μετόχων - μερισματούχων, όπως έχει εκφρασθεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν στο διαδίκτυο.
     Ορισμένα από τα θέματα που πρέπει να ενημερωθούμε και αφορούν στο ΜΤΣ και όχι μόνον, αναφέρονται -----> ΕΔΩ. Η ενημέρωση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία μετά τον ανασχηματισμό που εμένα προσωπικά με κάνει να ανησυχώ. Συνάδελφοι, απαιτείται εγρήγορση. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό αποδομήθηκε χωρίς εξήγηση ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του ΜΤΣ Αντγος (Ο) ε.α. Μιχάλης Σιδηρόπουλος και χθες ο ΥΦΕΘΑ Αθανάσιος Δαβάκης, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που απασχολούν τους αποστράτους.
     Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: