---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ψηφίζουν ΕΔ και ΣΑ πέντε βουλευτές της ΝΔ - Γαλάζιο αντάρτικο για τους δικαστές

     Να μην ψηφίσουν την τροπολογία για τη μισθολογική αποκατάσταση των δικαστικών λειτουργών απειλούν πέντε γαλάζιοι βουλευτές. Ο όρος που θέτουν είναι να αποκατασταθού, παράλληλα και οι μισθολογικές αδικίες και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ολόκληρη η ανακοίνωσή των πέντε βουλευτών της ΝΔ έχει ως εξής: «Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις και για τους βουλευτές. Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή».
Την κοινή δήλωση αυή υπογράφουν οι: Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων, Ιορδάνης Τζαμτζής  βουλευτής Πέλλας, Θεόδωρος Σολδάτος, βουλευτής Λευκάδος, Παύλος Βογιατζής, βουλευτής Λέσβου και Δημήτριος Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας.
http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: