---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η απάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ σε δημοσιεύματα και επιστολή της ΠΟΕΣ


     Οι απαντήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ σε δημοσίευμα και επιστολή (ακολουθεί) της ΠΟΕΣ

1η: Στις ΕΔ δεν υπάρχει καμμία συζήτηση, εντολή ή προεργασία για κατάργηση μισθολογικών προαγωγών, ισοδύναμα, ισόποσα ή νέα μισθολόγια.

2η: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει με το ηθικό κ την ηρεμία του προσωπικού γράφοντας άρθρα στηριγμένα σε ψεύδη κ μετά να υποβάλλει "ερωτήσεις".  


ΠΡΟΣ : Α/ΓΕΕΘΑ                                              Αρ. Πρωτ. 101/2014
            Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο           Αθήνα, 23 Ιουν 2014
ΘΕΜΑ : Ισοδύναμα Μέτρα για τους Στρατιωτικούς
Κε Αρχηγέ.
Την 21-6-2014 αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα Army News και στη διεύθυνση (http://armynews.gr/?p=22868) άρθρο με τίτλο: «Ποια είναι η τελευταία (;) αποστολή του Κωσταράκου» και περιεχόμενο το εξής: «Ποια είναι η τελευταία (;) αποστολή του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου; Βάζουμε το ερωτηματικό, γιατί αν δεν εξασφαλιστεί η επόμενη θέση του μην το "δένεται" ότι θα φύγει ο αρχηγός. Η τελευταία αποστολή λοιπόν είναι να φτιάξει το "πακέτο" των "ισοδύναμων" μέτρων που θα "ισοφαρίσουν" το "γκολ" που έφαγε η κυβέρνηση από τους στρατιωτικούς με την απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές. Το πακέτο είναι σχεδόν έτοιμο και περιλαμβάνει "μέτρα" που θα μπορούν να "πουληθούν" στην υπόλοιπη κοινωνία ως "κόψιμο προνομίων" και "συμμάζεμα" των στρατιωτικών! Το νομικό υπόβαθρο του πακέτου θα ελεγχθεί από τον γραμματέα του Πενταγώνου προσωπικού φίλου του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου ο οποίος αποτελεί και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του Μιχάλη Κωσταράκου. Η αποστολή μοιάζει εύκολη αλλά δεν είναι. Μετά από την απόφαση του ΣτΕ οι περισσότεροι στρατιωτικοί είναι ...στα κεραμίδια και δεν νιαουρίζουν...Βρυχώνται».
Ελπίζοντας ότι αυτό το έγγραφό μας δεν θα αποτελέσει έναυσμα για νέα πειθαρχική μας δίωξη και τιμωρία, αλλά το ότι το δημοσίευμα, τις πηγές του οποίου δεν γνωρίζουμε, προκάλεσε έντονη ανησυχία, σύγχυση και πανικό σε όλους τους συναδέλφους μας, στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης των αναγραφομένων, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν το περιεχόμενο του δημοσιεύματος τυγχάνει αληθές, προκειμένου εν συνεχεία κοιτάζοντας στα μάτια τους συναδέλφους μας να τους ενημερώσουμε σχετικά, και μαζί με αυτούς, και όσους άλλους ταχθούν μαζί μας που ήθελε υπερασπίσουν τα συμφέροντα των στρατιωτικών και μόνο, να σχεδιάσουμε τις όποιες δικαστικές και νόμιμες κινήσεις μας για την ανατροπή των όσων σε βάρος μας σχεδιάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: