---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δείτε τις συντάξεις. Εφαρμογή του -12% από αυτόν το μήνα στους αποστράτους.

     Μετά από σχετικό μήνυμα ανώνυμου αναγνώστη μας, είδα μέσω internet στην τράπεζα που κατατίθεται η σύνταξη μου ότι αυτή μειώθηκε κατά 114 (!) ευρώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Συνάδελφοι, η κατηφόρα δυστυχώς συνεχίζεται. Τελικά φαίνεται ότι η μείωση του -12% στις συντάξεις ίσχυσε για τους αποστράτους. Μάλλον έχει ...σύγχρονα μηχανήματα, δεν χάλασαν όπως των υπολοίπων συνταξιούχων Ελλήνων. 
Α ρε βρεγμένη σανίδα (ή μάλλον μαύρη ψήφος) που χρειάζεται!!!

     Και για να μην ξεχνιόμαστε η επιστολή που συντάχθηκε μετά από συνεργασία των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και των Συνδέσμων Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας των Νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων και στάλθηκε την 11η Απριλίου 2012 στον κ. Υπουργό Οικονομίας δεν απαντήθηκε, μέχρι σήμερα... Δεν έχει, φαίνεται, χρόνο ο κ. Σαχινίδης να απαντήσει στις εύλογες και δίκαιες αιτιάσεις χιλιάδων αποστράτων. 
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε την επιστολή... 

2 σχόλια:

Βασίλης Δούλης είπε...

Δυστυχώς αφού η μείωση είναι αναδρομική απο 1/1/12, τον άλλο μήνα θα ήταν μεγαλύτερη. Το θέμα είναι οτι με τις συνεχείς μειώσεις, έχει συνηθίσει το πετσί μας και δεν αντιδρούμε. Έχουμέ όμως μια ευκαιρία. Θα την αξιοποιήσουμε;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα γράφετε για τη ''βρεγμένη σανίδα΄΄. Να δούμε όμως σε αυτές τις εκλογές πόσα ΄΄καλά παιδάκια΄΄ θα ξαναψηφίσουν αυτά τα 2 κόμματα που διέλυσαν τη χώρα. Και τα καλά παιδάκια είναι δυστυχώς πάρα πολλά και χορτάτα.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Στείλτε τους στον αγύριστο. Κάντε επιτέλους το καθήκον σας Έλληνες!

Νίκος Κοτανίδης