---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αφορά όσους αποστρατεύθηκαν μεταξύ 1 Ιουλίου 2011 έως 31 Ιουλίου 2012

     Όπως φαίνεται στην ανάρτηση της ανακοίνωσης της ΠΟΣ και όπως μας θυμίζει - προτείνει ο συνάδελφος απόστρατος της Αεροπορίας Νίκος Κλέτσας με το παρακάτω μήνυμα, πρέπει να ενημερώσουμε όσους συναδέλφους αποστρατεύθηκαν από 1 Ιουλ 2011 έως 1 Ιουλ 2012 για ενέργειες "ξεπαγώματος" μισθολογικών προαγωγών - Ε.Χ.Υ. Το μήνυμα αναφέρει: Καλημέρα, Αγαπητέ Συνάδελφε Αποστόλη, δράττομαι της ευκαιρίας για να σε ενημερώσω (και με την σειρά σου αν το κρίνεις και συ αναγκαίο να ενημερώσεις αλυσιδωτά τους συναδέλφους μας), πως για όσους αποστρατεύτηκαν μεταξύ 1/7/2011 και 31/7/2012 (διάστημα κατά το οποίο ήτανε "παγωμένες" οι μισθολογικές προαγωγές) και δεν προάχθηκαν είτε στον επόμενο μισθολογικό βαθμό είτε στην επόμενη κατηγορία Ε.Χ.Υ ότι απαιτείται να υποβάλουν στα γραφεία μισθοδοσιών των Μονάδων που ανήκαν πριν την αποστρατεία, αίτηση αποκατάστασης των ανωτέρω, η οποία παρέχεται και προωθείται στο ΟΛΚΑ (για την Πολεμική Αεροπορία) και στην συνέχεια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Εγώ με τη σειρά μου αφού επισημάνω ότι τέτοιες ενέργειες προάγουν τη συναδελφικότητα, να προτείνω να περιμένουν λίγες ημέρες οι συνάδελφοι προκειμένου να ψηφισθεί το εν λόγω νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών».

1 σχόλιο:

MAJOR7 είπε...

ΤΟ ΟΛΚΕΣ Κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΗΔΗ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ Ε.Χ.Υ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΔΟΙ/ΓΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΓΛΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Φ.Δ.Μ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΔΗΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ "ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ"...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ Κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!