---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Το πολιτικό κόστος θα το έχετε..." Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση στο "Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας" (Γ. Κολλάτος - Σ. Σπανού)



     Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση την επομένη από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των εε και εα στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ της 13ης Μαρτίου 2013 στη Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του βίντεο είναι 20 λεπτά. Όποιος δεν έχει το κουράγιο να το δει ολόκληρο μπορεί να δει ότι τον ενδιαφέρει. Τα κυριότερα σημεία είναι: 00:15 για τη συμμετοχή των εν ενεργεία με στολή. 01:15 τι σημαίνει η μεγάλη συμμετοχή. - ηλικιακά κριτήρια. 02:47 να συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα. 03:34 καταδρομείς - ιπτάμενοι. 05:00 επικινδυνότητα επαγγέλματος των στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ - ανταποδοτικότητα εργασίας. 08:14 θέλει μυαλό ο στρατός. 08:00 τέτοια στρατό θέλουμε; 09:34 δεν διαμαρτυρηθήκαμε για περικοπές αλλά για αδικίες. 09:48 προκαλούμε οποιονδήποτε για συγκρίσεις. 13:56 οι μεγάλες περικοπές στον προϋπολογισμό των ΕΔ και των ΣΑ. 14:51 οι Τούρκοι είναι πάντα Τούρκοι «τούρκο φίλεψε και … φύλαγε». 15:13 ο κ. Σαχινίδης είναι ο μοναδικός που δε μας δέχτηκε. 17:43 ο κ. Βορίδης μας απάντησε αλλά αρνούμαι να πω τι μας είπε… 18:06 για τους ΑΝΕΛ και τον κ. Νταβρή. 18:50 οι ερωτήσεις των βουλευτών στη Βουλή είναι μια μεγάλη κοροϊδία. 19:44 το πολιτικό κόστος.



4 σχόλια:

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Όταν πριν από τέσσερις μέρες έγραφα σ' αυτόν τον φιλόξενο ιστότοπο, που αποτελεί το προπύργιο του αγώνα των αποστράτων και το σημαντικότερο βήμα εκφράσεως των, ότι εκτός από αυτά που είπαν οι εκπρόσωποι μας ΠΡΕΠΕΙ (κι εμείς οι κοινοί θνητοί) να μάθουμε ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΛΕΚΥΦΟΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ δεν περίμενα πως σήμερα θα μάθαινα κι επίσημα ότι δεν έχουμε δικαίωμα να πληροφορηθούμε τις θέσεις της κυβερνώσας κεντροδεξιάς. Φαίνεται ότι τα λεχθέντα φέρουν βαθμό ασφαλείας "ΕΤΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ-ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ" και τυχόν διαρροή τους εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους. Εύχομαι κι ελπίζω αυτή η μυστικοπάθεια να είναι για το καλό μας!!!

Apostolos είπε...

Τι να σου πω ρε συμμαθητή, ότι μας είπε ότι εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο να διορθωθεί η αδικία και ότι θα το συζητήσει με τον κ. Πρρωθυπουργό; Είσαι ευχαριστημένος με αυτό; Εγώ όχι. Εγώ θέλω πράξεις. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Κωνσταντίνος είπε...

Δημήτρη η θέση του Απόστολου είναι σωστή. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε αλλά τι κάνουν. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και αυτοί.

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Κώστα, μου φαίνεται ότι δεν θέλετε (εσύ κι ο Απόστολος) να καταλάβετε, ότι το πρόβλημά μου δεν είναι το τι λένε ή το τι κάνουν οι πολιτικάντηδες. Ασφαλώς και το ΜΟΝΟ που έχει σημασία είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι τα λόγια, αλλά το αρχικό μου σχόλιο είχε σκοπό να θίξει την ΑΡΝΗΣΗ του Απόστολου να μας πει (ή να πει γενικότερα) τι τους είπε ο πρώην ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΠΕΛΕΚΥΦΟΡΟΣ και νυν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Βο(υ)λευτής της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Δ' ΡΑ'Ι'Χ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.