---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Για 2η φορά το onalert ....αφιερώνει ολόκληρη ανάρτηση στον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας Απόστολο Παπαπαρίση

Με τον τίτλο "Ποιήμα" μίσους και διχασμού "αναπαράγεται" στο διαδίκτυο - Και από απόστρατο!, το onalert για ακόμα μια φορά ...αφιερώνει ολόκληρη ανάρτηση στον πρόεδρο του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ. Παραθέτω αυτολεξί την ανάρτηση: Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο “ποιητής” του παρακάτω ποίηματος. Όπως θα διαπιστώσετε είναι εξαιρετικά “πατριωτικό” και πάνω απ΄ όλα “ενωτικό”. Δημοκρατία έχουμε ότι θέλει (;) γράφει ο καθένας θα πείτε κάποιοι. Το πρόβλημα ξεκινά να γίνεται σοβαρό όταν τέτοιου είδους κείμενα αναπαράγονται και προβάλλονται ακόμη και...ως πλάκα από ανθρώπους οι οποίοι ηγούνται κοινωνικών ομάδων. Και για να το κάνουν αυτό διαβεβαιώνουν ότι πρώτα απ΄ όλα είναι η πατρίδα και τίποτα άλλο. Ούτε μια θέση στην πολιτική, ούτε τίποτα άλλο. Το...ποίημα λοιπόν αναδημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook γνωστός απόστρατος ηγέτης. Για...πλάκα προφανώς. Αλλά κανείς δεν γέλασε εκτός από τους φανατικούς που φαίνεται ότi τελικά τον ενδιαφέρουν. “Απολαύστε” το ποίημα του άγνωστου “ποιητή Φανφάρα”:  
"Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ' το καθεστώς, αυτό που ... πολεμάω!
Όλο το ποίημα αλλά και τα σχόλια μπορείτε να τα δείτε εδώ 

     Η απάντηση μου, που δημοσιεύτηκε στο onalert αλλά κατέβηκε η ανάρτηση από τα πρωτοσέλιδα (ίσως να μην άρεσε), έχει ως εξής:


Αποστόλης Παπαπαρίσης (Όπως πάντα με ονοματεπώνυμο)

Κύριε Καρβουνόπουλε, θα σας ζήλευε και ο Γιόζεφ Γκαίμπελς (υπουργός διαφώτισης και προπαγάνδας του Χίτλερ). Μια αλήθεια …πολύ σάλτσα και στο τέλος μια ταμπέλα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Αν και με τελείες «για …πλάκα προφανώς» Όντως το σατιρικό ποίημα ξεκίναγε με το ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Επί της ουσίας, αν και διαφωνώ, έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύετε ότι το ποίημα ταιριάζει σε κάθε αριστερό. Είναι άποψη σας και τη σέβομαι.
Η ΣΑΛΤΣΑ: «ποίημα μίσους και διχασμού», «απαράδεκτη φωτογραφία», «τη λέξη πατριωτικό σε εισαγωγικά», «τη λέξη ενωτικό σε εισαγωγικά», «θέση στην πολιτική». Απαραίτητη (η σάλτσα) για να καθοδηγήσετε τον αναγνώστη και να βγάλετε …αβιάστως το συμπέρασμα σας.
Η ΤΑΜΠΕΛΑ: «Αλλά κανείς δεν γέλασε εκτός από τους φανατικούς που φαίνεται ότι τελικά τον ενδιαφέρουν.» Δηλαδή, όπως το ερμήνευσαν και ορισμένοι σχολιαστές, Χρυσαυγίτης.
Αποστόλης Παπαπαρίσης
Υ.Γ. Επειδή σπάνια σχολιάζω (πάντα με ονοματεπώνυμο) δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω και τα παρακάτω:
(1) Είμαι άνθρωπος του μέτρου (όχι της μετριότητας), δεν με αγγίζουν τα άκρα, ανεξαρτήτως αν είναι εξ αριστερών ή εκ δεξιών. Με αγγίζει όμως το δάκρυ του Συναδέλφου μου, που 82 ετών πλέον δεν είναι σε θέση να αγοράσει τα φάρμακα του. Με συγκλονίζει η είδηση της αυτοκτονίας συνανθρώπων μου για οικονομικούς λόγους. Με αρρωσταίνει η είδηση της δολοφονίας Συναδέλφων μου από το οργανωμένο έγκλημα.
(2) Για να ησυχάσουν κάποιοι, δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με κανένα κόμμα, όποτε και αν γίνουν εκλογές. Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι η άρση των αδικιών των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ.
(3) Ας προσέχουν οι ανώνυμοι σχολιαστές. Κανείς τους δεν είναι ανώνυμος. Κάποιοι τους φακελώνουν. 
(4) Ο καιρός που οι απόστρατοι δεν μιλούσαν πέρασε ανεπιστρεπτί, είτε αυτό αρέσει σε μερικούς, είτε όχι. 


     Και η σχετική ανάρτηση στο facebook. Ας σημειωθεί ότι η ανάρτηση είναι μόνον στην προσωπική μου σελίδα και όχι σε αυτήν της ΕΑΑΣ Λάρισας.

 

2 σχόλια:

Savvas είπε...

Εύγε Απόστολε!

Το ήθος φαίνεται και οι έχοντες γνώση κρίνουν !

Το δημοσιογραφικό δε ύφος των διαφόρων προσποιητών είναι γνωστό και αντιληπτό πλήρως προ πολλού και ο νοών νοείτω!

Apostolos είπε...

Αποστόλη
Μην ενοχλείσαι από τα αρνητικά και σαφώς συμπλεγματικά σχόλια που γράφει κάποιος και κυρίως όταν αυτός είναι ανώνυμος. Οι άνθρωποι αυτής της συνομοταξίας είναι τόσο γενναίοι ώστε να παραμένουν ανώνυμοι και τόσο δημοκράτες ώστε σου επιτρέπουν να λες μόνον ό,τι τους αρέσει. Σε διαφορετική περίπτωση σε ρίχνουν εις το "πυρ το εξώτερον". Σύγχρονοι Ιεροεξεταστές δηλαδή. Τους έχουμε συνηθίσει πλέον τους έχουμε αηδιάσει, τους έχουμε βαρεθεί και δεν μας αγγίζουν πλέον. Εάν το ποίημα εστρέφετο εναντίον κάποιου δεξιού πολύ πιθανόν να σου έδιναν και....Νόμπελ!
Όπως εύστοχα επισημαίνεις, δυστυχώς γι' αυτούς, οι στρατιωτικοί αποφάσισαν πλέον να μιλούν και βλέπουν πως όχι μόνον μιλάνε, αλλά έχουν και απήχηση στον κόσμο και αυτό τους ενοχλεί.
Μη πτοείσαι λοιπόν. Συνέχισε να απαντάς, όπως ξέρεις και να παραμένεις χαρούμενος ώστε να γελάς αβίαστα με τις εύστοχες επισημάνσεις.
Με εκτίμηση
Γιώργος Επιτήδειος
Υ.Γ Επειδή δεν γνωρίζω πως να γράφω σχόλιο στην ιστοσελίδα σου (κατά το παρελθόν προσπάθησα να το κάνω χωρίς επιτυχία), εάν θέλεις, γράψε σε παρακαλώ το παραπάνω σχόλιο με το όνομά μου φυσικά, μια και εγώ ανήκω σε όσους υπογράφουν τα όσα γράφουν.