---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση - Ρεπορτάζ από τη Συγκέντρωση

O Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος εα Παντελής Μαυροδόπουλος καλεσμένος στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των εε και εα Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ που έγινε στη Λάρισα στις 30-05-2013.



3 σχόλια:

Andreas Apostolopoulos είπε...

Μπορεί να γίνει μια αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των τόσων κινητοποιήσεων μέχρι σήμερα; Πόσες αριθμητικά έγιναν, τι στόχο είχαν, ποιά αιτήματα τέθηκαν, ποια αιτήματα ικανοποιήθηκαν, επιτεύχθηκαν ή όχι οι στόχοι και ποιοί, τι διορθωτικές κινήσεις πρέεπι νσ γίνουν, πότε, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ; Ας εξετασθούν και ας αξιολογηθούν όλα αυτά γιατί τόσο καιρό προκοπή δεν βλέπουμε και ισως χρειαστεί να γίνει κάτι άλλο, κατι ίσως διαφορετικό, μέσα πάντα στα πλαίσια της δημοκρατίας. Υπάρχουν παρα πολλοί αξιόλογοι, μορφωμένοι και εφυείς συνάδελφοι. Ευχαριστώ.

Thanasis είπε...

Απ’ όσα (ή δεν) άκουσα, πάλι μόνος κι ανυπεράσπιστος έμεινα…
Δεν ανήκω στην «μάζα» των αποστράτων με σύνταξη € 1200, αλλά σε κάποιες χιλιάδες αποστράτων με κύρια σύνταξη των € 1050…
Μόνος ήμουν κι όταν δέχθηκα τις μεγαλύτερες μειώσεις ως αποτέλεσα της επιλογής μου, αυτής της παραίτησης, μόνος νοιώθω και τώρα.
Γιατί θα πρέπει να περιμένω τις αποκατάσταση των συντάξεων της «μάζας», κι όχι την «εφαρμογή σταδιακών φάσεων του αγώνα, αρχικά με κατάληψη επιμέρους ΑΝΣΚ»
Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η Στρατηγική που εφαρμόζεται.
Ευχαριστώ

dim είπε...

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι τα προβλήματα μας τα δημιουργούν οι κεφαλές,που είχαν τα πάντα!Άκου εκεί η μάζα μήπως το 90% από εμάς έφυγαν στα κάτω από τα 30 χρόνια γιατί δεν άντεχαν αυτή την υποκρισία , την τεράστια πίεση ,την αδικία,την αναξιοκρατία και τις κλίκες........
Το Συνταγματικό δικαίωμά μας να φύγουμε νωρίτερα και οι ποιες συνθήκες το αποφασίσαμε δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει ή να το χρησημοποιήσει!
Κύριοι κοιτάξτε προς τα πίσω τι έργο αφήσατε;