---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ψηφίστε για την ΕΡΤ...

     Ας δούμε και την άποψη των αναγνωστών του blog της ΕΑΑΣ Λάρισας για το θέμα της ΕΡΤ. Ψηφίστε στη διπλανή στήλη. Όσοι επιθυμείτε και έχετε λογαριασμό google μπορείτε να αφήσετε και το σχόλιο σας. Ψηφίζετε μόνον μία φορά και η ψήφος είναι κρυφή.

7 σχόλια:

Str Athan είπε...

Στο ερωτηματολόγιο με αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να Θεωρηθεί κατευθυνόμενο διότι ή δεν θα ἐπρεπε να έχει την τρίτη ερώτηση ή το καλύτερο θα ήταν να συμπεριλαμβάνει και μία 4η ερὠτηση -Να ήταν έτοιμο το σχέδιο εξυγίανσης και να γίνει μετάπτωση χωρίς την διακοπή σήματος - Διότι με αυτή τη λογική που έγινε και θέλουν να την δικαιολογήσουν πολύ σωστά επισυμαίνουν πολλοί π.χ Αν στη ΔΕΥΑΛ υπάρχει διαφθορά δεν κόβεις το νερὀ και μετά τρέχεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα -αυτό να το μεταφέρετε σε οποιοδήποτε φορέα -Δικαιοσύνη, Αστυνομία , Στρατό κ.λ.π

vaggelis είπε...

Συμφωνώ απολύτως με το σκεπτικό σου

Apostolos είπε...

Προσωπικά ειδήσεις, έβλεπα πολλές φορές στην ΕΡΤ ή άκουγα στην ΕΡΑ Λάρισας, ίσως πολύ περισσότερο από τους πρόσφατους υποστηρικτές της ΕΡΤ. Όμως όταν μιλάμε για σχέδιο εξυγίανσης μάλλον κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ δεν συζητούσαν ούτε την απόλυση υπαλλήλων που είχαν να εμφανιστούν στην ΕΡΤ πάνω από 10 χρόνια. Επίσης, βλέπω τον Βενιζέλο να διαρρηγνύει τα ιμάτια του και τρελαίνομαι γνωρίζοντας ότι το 2011 το ΠΑΣΟΚ είχε ετοιμάσει σχεδόν ίδιο νομοσχέδιο με τον Μόσιαλο και απλώς δεν τόλμησε να το υλοποιήσει. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να αφαιρέσουμε τις κομματικές παρωπίδες και να έχουμε το θάρρος να λέμε αλήθειες. Το καλό είναι καλό και το κακό είναι κακό, ανεξαρτήτως χρώματος.
Τελικά πιστεύω ότι τώρα όλοι θα τα βρουν για να γίνει επιτέλους η μεταρρύθμιση με ανοιχτή την ΕΡΤ, που είναι και το σωστό.
Αποστόλης Παπαπαρίσης
Υ.Γ. Όσον αφορά τις επισημάνσεις μπορώ κι εγώ να γράψω δεκάδες με αντικείμενο την μη υποστήριξη από την ΕΡΤ τvn συγκεντρώσεvn των Αποστράτων, αλλά και παλαιότερα τvn συγκεντρώσεvn του ΣΕΕ. Mήπως εμείς δεν πληρώναμε και πληρώνουμε ΕΡΤ;

Billy είπε...

Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνίσω με την προοπτική επαναλειτουργίας της. Με το ίδιο σκεπτικο της απαραίτητης κρατικής τηλεόρασης, τότε θα έπρεπε να έχουμε και κρατικές εφημερίδες και στο τέλος τέλος κρατικά σουπερμάρκετ. Αν ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ εντός ολίγου θα έχει ξαναγίνει το ίδιο διεφθαρμένη αν δεν πέσει σε χειρότερα χάλια. Για όσους λοιπόν θέλουν εκπομπές κουλτούρας, θα μπορούσε το κράτος να χορηγεί ιδιωτικά κανάλια ώστε να εκπέμπουν λίγες ώρες πολιτισμικά ντοκυμαντέρ. θα μας κοστίζει πολύ λιγότερα από τα 300εκ που μας κοστίζει τώρα το αυτό το εξάμβλωμα.

Kωνσταντίνος ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
το παράδειγμά σας με τη ΔΕΥΑΛ το θεωρώ αδόκιμο, γιατί η ΔΕΥΑΛ {δεν παρήγαγε έργο εις βάρος του πρωθυπουργού της χώρας μας όπως έκανε η ΝΕΤ}και γίνομαι πιο συγκεκριμένος :
1. Η ΝΕΤ κατ επανάληψη δεν κάλυψε τα ταξίδια του πρωθυπουργού στην ΚΙΝΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ κλπ και τις προσπάθειές του να φέρει επενδύσεις στη χώρα. Θυμίζω επι Ανδρ. Παπανδρέου ο σκηνοθέτης ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Μπρισίμ με τη ΝΕΤ (ΤΌΤΕ) έφτειαχνε τη νύχτα μέρα προς χάριν της τηλαθεαματικής προβολής.
2. Η ΝΕΤ εκ της αποστολής της είχε πάντα την υποχρέωση να ενημερώνει τον Ελληνικό λαό, εντός κι εκτός της χώρας (ΝΕΤΣΑΤ)για τις δραστηριότητες της κυβερνήσεως. Δηλαδή δεν κάλυψε τον προθυπουργό στα ταξίδια του για επενδύσεις επειδή ο πρωθυπουργός δεν είναι ΠΑΣΟΚ η(διαζ) αριστερός;;;
3. H NET είχε 6-πλάσιους εργαζόμενους αποτι ένα ιδιωτικό κανάλι.
4. Η ΝΕΤ παρήγαγε 300 εκατομμύρια χρέος κάθε χρόνο.
5. Ας τολμήσουν να δώσουν στοιχεία με τους πρόσφατους μισθούς τους για να διαπιστώσουμε πόσα πιο πολλά παίρνανε από την εξευτελιστική σύνταξη ενός αντιστρατήγου.
6. Όταν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πληρώνουν υποχρεωτικά τη ΝΕΤ με τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, τότε οι εργαζόμενοι της και ιδιαίτερα ο δημοσιογραφικός τομέας της ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και να είναι ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ στις αποψεις τους και οχι αριστεροί. Η ΝΕΤ ήταν καταφύγιο αριστερών που προσλήφθηκαν τα προηγούμενα χρόνια απο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για να συνκυβερνήσουν τη χώρα.
7.Ο Ελληνικός λαός πλήρωνε αδρά για να έχει σήγχρονη κρατική τηλεόραση με σύγχρονα μηχανήματα, οχήματα, λογισμικό κλπ.
Τότε γιατί η ΝΕΤ ξόδευε εκατομμύρια ΕURO σε τηλεοπτικούς υπεργολαβους προκειμένου να καλύπτει μεγάλα συμβάντα οπως ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλα, και γιατί δεν αξιοποιούσε το δικό της τχνικό και έμψυχο δυναμικό ;;; ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΝΕΤ,
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ...

8. Ας μας πεί κάποις φίλος τι έδειξε η ΝΕΤ τη επέτειο της άλωσης της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.
Τι έδειξαν για στην επέτειο της Μάχης των Οχυρών. Ποια σοβαρή και επιστημονική παραγωγή δημιούργησαν για τον Μέγα Αλέξανδρο. Ποιά σοβαρή παραγωγή για την καταστροφή του Πόντου.
Αντίθετα τα τσεπώνανε για να καλύπτουν την παρέλαση των ομοφυλοφίλων και να υμνούνε τους ανύπαρκτους νεκρούς του πολυτεχνείου...

Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους αποστράτους.

Δηλώνω τέλος οτι πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει κρατική τηλεόραση, εκσυγχρονισμένη, ανανεωμένη, ευέλικτη, ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, επαγγελματική και όχι καταφύγιο ομοιδεατικών χρωματισμένων παρατάξεων, ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ, και να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ του Έλληνες.

Φιλικά
Κ.Α.

.... είπε...

Αλοιμονο στο Εθνος μας αν αφήσουμε την ενημέρωση για τα Εθνικά μας συμφέροντα και για τη συνέχιση της πολιτιστκής μας κληρονομιάς στους ιδιώτες.Βλέπουμε άλλωστε τη γύμνια τους.Μπροστά στο οικονομικό τους όφελος δεν υπολογίζουν τίποτε.Βεβαίως κάποτε έπρεπε οι συνδικαλισταράδες και οι διοικούντες την ΕΡΤ να θερίζουν αυτά που έσπειραν τόσα χρόνια.Το θέμα είναι οτι με την ήδη εξαγκελθείσα επαναλειτουργεία με μειωμένο προσωπικο κατά 45% περίπου, καταδεικνύει περίτρανα τη συμπεριφορά των πολιτικών μας που βολεύαν τους Γκόρτσους τους.Μακάρι να μην επαναλειφθεί.Αλλα δεν κάθισε και κανένας στο σκαμνί να μη τολμήσουν να επαναλάβουν τα ίδια.
Θωμάς Απ Τασιούλας

vaggelis είπε...

Βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Δεν διαφωνεί κανείς για την εξυγίανση (αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος) όπου και αν αυτή είναι απαραίτητη, διαφωνώ με την πολιτική του έτσι θέλω και κατεβάζω τους διακόπτες όπως πολύ σωστά παρατήρησε και περιέγραψε πιό κομψά ο κ. Παπαπαρίσης.

(Τελικά πιστεύω ότι τώρα όλοι θα τα βρουν για να γίνει επιτέλους η μεταρρύθμιση με ανοιχτή την ΕΡΤ)