---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι...

Μετά από ατομικό ρεκόρ μετακόμισης (εύρεση νέας κατοικίας παιδιού, συσκευασία, μεταφορά, παράδοση παλαιάς κατοικίας, αποσυσκευασία, πλήρης λειτουργία νέας κατοικίας και όλα αυτά εντός τριών ημερών) ξανά στον αγώνα. 
Δείτε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 22-06-2013. Μετά τη διαφήμιση και στο τέλος του video Ανοιχτά μέτωπα με τρόικα (02:15) αναφέρεται και πάλι στις συντάξεις των αποστράτων και για ...τρύπα 200 εκατ ευρώ. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση "εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι".
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος διακινεί τέτοιου είδους βλακείες, ένα είναι σίγουρο. Ότι ενώ το κλίμα μέσω των ΜΜΕ είχε γείρει υπέρ μας και όλοι είχαν καταλάβει ότι μας έχουν κατάφωρα αδικήσει, ξαφνικά πριν από μία βδομάδα πρώτα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και μετά κάποια άλλα έντυπα άρχισαν να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.
Προφανώς είναι μια ηλιθιότητα αλλά προς Θεού μην την αγνοήσουμε ή την υποτιμήσουμε.. Πρέπει άμεσα να ενεργήσουμε  Αν υποθέσουμε ότι η θεωρεία μας για ανθρώπους στο ΓΛΚ που μιλούν με την ΤΡΟΙΚΑ και δίνουν ...λανθασμένες πληροφορίες, είναι σωστή, τότε θα πρέπει να ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ...
 

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Και στο κεντρικό δελτίο της 23/6/2013, ειπώθηκε ότι οι συντάξεις των αποστράτων υπολογίζονται ακόμη με το παλιό μισθολόγιο και η τρόικα θέλει να υπολογίζονται με το νέο, άλλως δημιουργείται τρύπα 200 εκ. Το παραπάνω είναι απολύτως αναληθές, καθόσον οι συντάξεις υπολογίζονται με το νέο ψηφισθέν μισθολόγιο (Ν. 4093/12) και μάλιστα αναδρομικά από 1/8/2012, υπερκαλύπτωντας την εξοικονόμηση που προβλέπει το μνημόνιο ακόμη και για τα έτη 2014-2016.
Το ΝΕΟ μισθολόγιο είναι ένα. Αυτό που έχει ψηφιστεί τελευταίο. Το να λέει το MEGA ότι δεν έχουν ΑΚΟΜΗ προσαρμοστεί οι συντάξεις μας σε αυτό, είναι παραπληροφόρηση και πρέπει να ενημερωθεί και το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ για αυτό. Υποθέσεις ότι μιλά για το μισθολόγιο που ΘΑ γίνει, δεν στέκουν, από τη στιγμή που δεν θα μπορούσαν οι συντάξεις μας να έχουν προσαρμοστεί σε μισθολόγιο που δεν υπάρχει.

odysseas είπε...

Αυτά όμως πρέπει να γίνουν από κάποιο θεσμικό όργανο εν ενεργεία ή αποστρατεία Εσείς καλά τα επισημαίνετε και ΜΠΡΑΒΟ σας

Unknown είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ηλιθιότητα, αλλά για άλλο ένα οργανωμένο"έγκλημα"σε βάρος των αποστράτων με την αμέριστη και φυσικά με το αζημίωτο βοήθεια των Μαζικών Μέσων Παραπληροφόρησης , με πρώτο και καλύτερο το MEGA...Άς είμαστε έτοιμοι για δυναμικές και μαζικές κινητοποιήσεις μήπως και καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε.