---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Εύελπις

     Ο Εύελπις ο οποίος κατηγορείται για τα όσα έγιναν στο αμφιθέατρο  της Σχολής Ευελπίδων τη 17η Νοεμβρίου, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες με ψήφους 3-2.
     Το Πειθαρχικό της Σχολής που εξέτασε τη υπόθεση από την Τρίτη έως σήμερα αποφάσισε απόψε την αθώωσή του. Τον Εύελπι υπερασπίστηκαν δύο καθηγητές της Σχολής , τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας.
     Τώρα για να πάει η υπόθεση σε Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό θα πρέπει να προσφύγει η διοίκηση της Σχολής. Δεν υπάρχει όμως τέτοια πρόθεση όπως λένε οι πληροφορίες.

Σχόλιο του συναδέλφου Υπτγου ε.α. Ι. Παρίση με το οποίο και συμφωνώ απόλυτα: "Η είδηση είναι σωστή. Εκείνο το οποίο έχει τώρα σημασία είναι να ηρεμήσει η κατάσταση στη ΣΣΕ, αλλά και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ανάλογες επιθέσεις στο μέλλον. Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα ασήμαντο γεγονός μεγιστοποιήθηκε σκοπίμως από κάποιους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς χώρους.
     Έχοντας παρακολουθήσει το όλο θέμα από την πρώτη ημέρα (και ως μάρτυς στο πειθαρχικό) μπορώ να διαβεβαιώσω για το υψηλό ηθικό τόσο του Αρχηγού που παραπέμφθηκε όσο και των λοιπών ευελπίδων. Δεν επεκτείνομαι σε άλλες λεπτομέρειες…
     Ωστόσο θα πρέπει να μας προβληματίσει η γενεσιουργός αιτία, που δεν είναι άλλη από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου εντός του χώρου των ΕΔ. Ένας εορτασμός που μας προσέβαλλε και μας αγανακτούσε όλους (ή τουλάχιστον το σύνολο, διότι πάντα υπήρχαν οι… συνοδοιπόροι)
     Ένα θέμα που εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και εξ αντικειμένου διχάζει τον ελληνικό λαό, εισάγεται και εορτάζεται στις ΕΔ, οι οποίες (όπως όλοι συμφωνούν στα λόγια) πρέπει να τηρούνται μακριά από την πολιτική και τον κομματισμό και από ότι διχάζει τους Έλληνες.

1 σχόλιο:

tasofara είπε...

Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, τον κ. Παρίση για την υποστήριξη του ανιψιού μου.
Επίσης όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή την υπόθεση είτε με λόγια είτε με έργα, τους φίλους, συναδέλφους, τους αμέτρητους αγνώστους συμπατριώτες μας και τους μάρτυρες του πειθαρχικού.
Τάσος Φαραντάτος