---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση επί του αποθεματικού της ΕΑΑΣ στην Τράπεζα της Ελλάδος

Το παρακάτω αφορά σε ενημέρωση των μελών της ΕΑΑΣ από τον πρόεδρο αυτής Αντγο ε.α. Παντελή Μαυροδόπουλο επί του θέματος του αποθεματικού ύψους 4.000.000 ευρώ που διατηρεί η ΕΑΑΣ στην Τράπεζα της Ελλάδος.
α.    Πραγματοποιήθηκε την 27η Ιαν 2012, επίσκεψη στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου των Αθηνών  κύριο Αδαμόπουλο, από τον υπογράφοντα, τον αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ Υπτγο ε.α κ. Δανιά Ευάγγελο και ένα μέλος εθελοντή της Ενώσεως τον Υπλγο ε.α. κ. Μόσχο Βασίλειο  με κυρία αποστολή την ενημέρωση μας, προκειμένου η Ένωση να προβεί σε νομικές ενέργειες, επειδή τα 4.000.000 ευρώ που έχουμε (εκ του νόμου κατατεθειμένα) στην Τράπεζα της Ελλάδος, κινδυνεύουν να υποστούν δραματική περικοπή, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τα οικονομικά της Ενώσεως και κατ' επέκταση στη λειτουργία της.
β.    Έχουμε λάβει απαντητική επιστολή (Αθήνα, 20 Ιαν 2012/Τραπέζης Ελλάδος) που μας προβληματίζει  για την τύχη των 4.000.000  ευρώ, που έχουμε σε λογαριασμό στην Τράπεζα, στην συνέχεια εγγράφου μας προς την Τράπεζα Ελλάδος  (Φ 950/8/67/ Σ 13/ 12 Ιαν 2012/ΕΑΑΣ).
γ.    Απάντηση της Τραπέζης Ελλάδος (Καθημερινή 28 Ιαν 2012, σελ. 5η οικονομική στήλη) στον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλο στο ερώτημα του για την υφαρπαγή των αποθεματικών των Επιμελητηρίων που ευρίσκονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
δ.    Σε συνδυασμό των ανωτέρω το ΔΣ της ΕΑΑΣ προτίθεται να προβεί την προσεχή εβδομάδα στις δέουσες Νομικές Ενέργειες. Λεπτομέρειες θα σας δοθούν μέσω της εφημερίδας μας «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» και διαδικτύου.

Σημείωση: Κάθε πρόταση επί του θέματος αποδεκτή.

Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ακριβώς η απαντητική επιστολή της Τράπεζας της Ελλάδος; Παν. Γκοτζαμάνης