---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση των εκπροσώπων των Παραγωγικών Φορέων και Τάξεων του Νομού Τρικάλων με το Διοικητή της Σχολής Ταξχο κ. Δημήτριο Μπίκο


     Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΣΜΥ, συνάντηση των εκπροσώπων των Παραγωγικών Φορέων και Τάξεων του Νομού Τρικάλων με το Διοικητή της Σχολής. Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των Παραγωγικών Φορέων Τρικάλων και της ΣΜΥ πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των δύο φορέων την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012.
     Ο Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Μπίκος υποδέχθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειο Γιαγιάκο, τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων κ. Αδαμάντιο Κισκίνη, τον Δντή Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτριο Τσόλα και τον υπεύθυνο Τουριστικού Γραφείου ΚΤΕΛ κ. Χρήστο Αλεξίου. Στη συζήτηση στην οποία επακολούθησε επιπρόσθετα συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της Σχολής Σχης (ΠΖ) Ευάγγελος Τραγαζίκης, ο Τχης (ΠΖ) Χαρίλαος Αδάμος Επιτελής Δημοσίων Σχέσεων και Επχος Ιωάννης Νασιόπουλος Επιτελής Διοικητικής Μέριμνας της ΣΜΥ.
      Σκοπός της συνάντησης ήταν ο έλεγχος προόδου των στόχων που είχαν τεθεί στην προηγούμενη συνάντηση, καθώς και η βελτίωση της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Σχολή με τους φορείς της πόλης. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η οικονομική κρίση που μαστίζει την τοπική αγορά και η εξεύρεση λύσεων κάτω από τις οποίες θα εξευρεθούν άμεσοι και πρακτικοί τρόποι αμοιβαίας στήριξης. Η συζήτηση που επακολούθησε κρίθηκε παραγωγικότατη και υπήρξε δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής θέλησης για την επίτευξη των κοινών στόχων, προς όφελος της Τρικαλινής κοινωνίας μέρος της οποίας αποτελεί και η ΣΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: