---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: Αγαπητέ Δήμαρχε, ονόμασε το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά και άλλαξε το όνομά σου σε Σιχτίρ Χαϊβάν Πασσά !!!

Αστραψε και βρόντηξε ο Χάρρυ Κλυνν για την απόφαση Μπουτάρη να δώσει τουρκικές ονομασίες σε οδούς.  Ο μοναδικός Χάρρυ Κλυνν, απάντησε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την τουρκική ονομασία οδών της Συμπρωτεύουσας! Αστραψε και βρόντηξε στην κυριολεξία με το πηγαίο χιούμορ του ο Χάρρυ Κλυνν! Και πολύ καλά έκανε, γιατί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στα θέματα αυτά έχει περάσει προ πολλού τα εσκαμμένα! Και δυστυχώς, ουδείς φαίνεται ικανός να τον συνετίσει και να σταματήσει να προκαλεί το κοινό αίσθημα των Θεσσαλονικέων αλλά και γενικότερα των Ελλήνων! Απολαύστε λοιπόν, τι απάντησε ο Χάρρυ Κλυνν στον Μουτάρη:
«Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα... Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ… Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ… Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ… Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά… Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά… Και το γραφείο.... δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ… Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε… Σιχτίρ Χαϊβάν Πασσά Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…»

1 σχόλιο:

apostolis kouklaris είπε...

πρέπει αγαπητέ ΧΑΡΡΥ Να τα λες ποιο τακτικά μήπως και βγούμε από τον λήθαργο που ειμασται τώρα. είσαι μοναδικος και ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ