---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Έλληνες Πομάκοι και μεθοδεύσεις Τουρκίας για χαλιναγώγηση τους



Το παρακάτω μήνυμα το έστειλε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης: Αγαπητοί Συνάδελφοι και μέλη των Ορφανικών Οικογενειών Συναδέλφων μας
1. Σας προωθώ, τις συγκλονιστικές μαρτυρίες και ενημερώσεις του Ξανθιώτη Πομάκου κ. ΣΕΜΠΑΙΔΙΝ ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΑ, σε ομιλία του στην Κόρινθο,  στις 2 και 3 Νοε στον Πολιτιστικό Σύλλογο ''ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ'', όπου ήταν προσκεκλημένος  μαζί με τον κ. Νίκο Λυγερό που και αυτός στη δική του τοποθέτηση ήταν αποκαλυπτικός, παρέα με  την ηρωική Δασκάλα κ.  Χαρά Νικοπούλου. (Σημείωση: Που ήταν δασκάλα στο Πομακικό χωριό Μ. Δέρειο και  πρόπερσι προπηλακίστηκε από τα πληρωμένα όργανα του  Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, και το Επίσημο Ελληνικό Κράτος την μετέθεσε παρά τη θέλησή της, δικαιώνοντας έτσι τις  ξένες επιδιώξεις).
2. Αξίζει να παρακολουθήσετε τα  2  αποκαλυπτικά βίντεο, για να ενημερωθείτε για τις συνθήκες και τις μεθοδεύσεις που μετέρχεται η Τουρκία, μέσω του Προξενείου της στην Κομοτηνή, για να χαλιναγωγήσει τους Πομάκους της Πατρίδας μας.
3. Το παρόν κοινοποιείται εμφανώς στην ΕΑΑΣ, όπως και με ''κρυφή κοινοποίηση'' σε άλλους  Επίσημους Φορείς, Συλλόγους,  Οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα,  για την ενημέρωσή τους.
4. Παρακαλώ για την ενημέρωσή σας και την προώθησή του σε όλους τους γνωστούς σας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: