---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

11 Νοε 2012 - Επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό του Συντονιστικού ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων για τις νέες άδικες πολλαπλές περικοπές


Στάλθηκε από τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Αντγο ε.α. Μαυροδόπουλο Παντελή με τα παρακάτω συνοδευτικά λόγια.

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού
        Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
  Αντιστράτηγος ε.α Παντελής Μαυροδόπουλος
         Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου 
      Τηλ : 210 36 244 95, eaasgr@gmail.com
                   www.eaasgr@gmail.com

     ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
  • ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ  3 ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ), ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
  • ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
  • ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ.
  • ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΠΡΕΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
  • ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ....
  • ΕΠΙΔΙΩΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ.
  • ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Συνέχεια αναρωτιέμαι πως γίνεται μια κοινωνική ομάδα σαν την δική μας, με τόσα μυαλά, με τόσες εμπειρίες, με τόσες γνώσεις, με συναίσθηση του στόχου και των τρόπων επίτευξής του, να είναι διαιρεμένη, αποπροσανατολισμένη, ηττοπαθής, θεωρητική, απαθής και μηδενικού αποτελέσματος. Πάντα αργοπορημένοι και εκτός αποστολής.

Apostolos είπε...

Κώστα, αν και συνήθως έχουμε τις ίδιες απόψεις αδυνατώ να κατανοήσω το νόημα του σχολίου αυτού πάνω στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Κωνσταντίνος είπε...

Απόστολε τα 2 τελευταία χρόνια, έχουμε περισσότερες μειώσεις στις συντάξεις μας από τους άλλους συνταξιούχους. Τεράστιες μειώσεις στα μερίσματά μας σε σχέση με τους άλλους που παίρνουν επικουρικές συντάξεις. Άρα εκ του αποτελέσματος βλέπουμε και βλέπαμε κατά επανάληψη, ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά. Και ποιά είναι η διορθωτική κίνηση που κάνουμε? Εκ των υστέρων μιλάμε θεωρητικά για την χιλιοειπωμένη ΙΣΧΥ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ, και εκ των υστέρων παραπονιόμαστε ή αντιδρούμε χλιαρά και προβλέψιμα. Πρέπει κάποτε αυτοί που έχουν την ευθύνη να περάσουν από την θεωρία στην πράξη με ρεαλιστικό σχέδιο που θα εκμεταλλεύεται την ποσότητα και την ποιότητά μας και θα ελαχιστοποιήσει βάζοντας στο περιθώριο τα ελαττώματα και τις αδυναμίες μας. Αρκετοί συνάδελφοι έκαναν μεμονωμένες κινήσεις σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά βρήκαν τοίχο. Σε αυτό το πνεύμα είναι το προηγούμενο σχόλιό μου.