---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

23 Δεκ 2011 - Ανταλλαγές ευχών στην ΕΑΑΣ Λάρισας για τις Άγιες Ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

     Πολλά μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου και προσήλθαν για ανταλλαγές ευχών την Παρασκευή 23 Δεκ 2011 στην Ένωση. Η όμορφη ατμόσφαιρα, η χαλαρή συζήτηση και τα πολλά χαμόγελα έδωσαν το μήνυμα ότι εκδηλώσεις τέτοιου είδους πρέπει να ξαναγίνουν. Τα κάλαντα έψαλε το μέλος μας Βαγγέλης Καλοχέρης με το ακορντεόν του. Φυσικά δεν έλειψαν τα καθιερωμένα εδέσματα εποχής (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ξηροί καρποί) συνοδευόμενα με κονιάκ και αναψυκτικά.
     Την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ΕΑΑΣ Λάρισας σε συντοπίτες μας και μη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ' ότι εμείς, ανακοινώθηκε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από προσφορά των μελών μας, με απόφαση του ΤΣ, διατέθηκαν:
α. Στο συσσίτιο των Αγίων Τεσσαράκοντα Λάρισας (300 ευρώ - συσσίτιο για 2 ημέρες) και 
β. Στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" (265 ελπίδες).



1 σχόλιο:

Μαυροδόπουλος Παντ. είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, εύχομαι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσει το πλείστον των Παραρτημάτων μας στο μέλλον.
Η κοινωνική προσφορά στις δύσκολες ώρες που άρχισε ήδη να περνά η Πατρίδα μας, είναι εκτός των άλλων και μία πράξη συσπειρώσεως των κοινωνικών Ομάδων.

Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ