---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, επισκέφθηκε σήμερα την 8η Δεκ 2011 την έδρα της ΕΑΑΣ.


     Σήμερα την 08η Δεκ 2011 και από 09:30 έως 11:00, επισκέφθηκε την έδρα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 18α, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος  κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου, και μερικές φωτογραφίες. Παρόντα τα 11 Μέλη του Δ.Σ της ΕΑΑΣ:
1. Αντγος ε.α. Μαυροδόπουλος Παντελής, ως Πρόεδρος
2.    Υπγος ε.α Δανιάς Ευάγγελος, ως Αντιπρόεδρος
3.    Αντγος ε.α Κορμάς Περικλής ,ως Μέλος
4.    Αντγος ε.α Κρασσάς Ιωάννης, ως Μέλος
5.    Αντγος ε.α Καρανίσας Θωμάς, ως Μέλος                  
6.    Αντγος  ΕΛ.ΑΣ ε.α Παρασκευόπουλος Ηλίας, ως Μέλος
7. Υπγος ε.α. Σταθόπουλος Βασίλειος, ως Μέλος
8.    Αστυνομικός Υδντής ΕΛ.ΑΣ ε.α Ντούφας Χρήστος, ως Μέλος
9.    Συνταγματάρχης (0) ε.α Κοτσαρίδης Ιωάννης, ως Μέλος
10. Ανχης (ΥΓ/Ν) Ε.Α Μπενάκη - Φραγκούλη Ιωάννα, ως Μέλος
11. Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) ε.α. Τοτονίδης Νικόλαος, ως Μέλος  
 
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18 Α, 106 79,  Αθήνα
Τηλ :  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο :  210 362 14 10
www.eaas.gr, eaasgr@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 08 Δεκ 2011

     Επίσκεψη κ. Αρχηγού Γ.Ε.Σ. στην  Ε.Α.Α.Σ

     Την 08η Δεκεμβρίου 2011 και από 09:30 έως 11:00 , επισκέφθηκε την έδρα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), επί  της οδού Χαριλάου Τρικούπη 18α, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος  κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.
     Στον κύριο Αρχηγό, έγινε αναλυτική ενημέρωση διαρκείας 30’ επί της νομοθεσίας λειτουργίας  της Ενώσεως, ακολούθησε επικοδομιτική συζήτηση επί των προβλημάτων και δυσχερειών που αντιμετωπίζει η Ένωση και τα Μέλη αυτής για 40΄, η επίσκεψη δε περατώθηκε με ξενάγηση στα Γραφεία και τους λοιπούς χώρους της Ενώσεως.
     Ο κύριος Αρχηγός με την ενέργειά του αυτή, απέδειξε τον έμπρακτο σεβασμό του προς τα εν αποστρατεία Στελέχη του Στρατού Ξηράς, καθώς και την ειλικρινή του διάθεση, προς επίλυση των προβλημάτων της Ενώσεως και κατ’ επέκταση των Μελών αυτής.
     Τον κύριο Αρχηγό Γ.Ε.Σ συνόδευε ο Υποδιευθυντής ΔΟΙ / ΓΕΣ Ταξίαρχος (Ο) κ. Ζαχαρίας Πρασσάκης, παρών ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Μ.Τ.Σ, Υποστράτηγος (Ο)  ε.α. κ. Χαρ. Σωτηρόπουλος
     Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ.

                                                                       
                                                                                             Ο
                                                                                       Πρόεδρος


                                                                          Παντελής Χ.  Μαυροδόπουλος
                                                                                 Αντιστράτηγος ε.α.


2 σχόλια:

george είπε...

Αποστόλη πολύ καλή η κίνηση του κ. Α/ΓΕΣ όμως στο δια ταύτα: Λύσεις-προτάσεις-δεδομένα θα έχουμε αν ναι και πότε??? Οι συνάδελφοι πλέον έφθασαν ή φθάνουν στα άκρα και εμείς τι??? πάλι στο αναμείνατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού ακολούθησε και επικοδομΙτική συζήτηση για 40'...τι να πω. Άψογα!!! Χαίρομαι μάλιστα που είχε ληφθεί έγκαιρα φροντίδα (υπ'αρ34 πρακτικό ΔΣ,θέμα 7ο) για ''την διάθεση ποσού 86 ευρώ για την απόφραξη της λεκάνης και την αντικατάσταση του μηχανισμού στις τουαλέτες των γραφείων της Ε.Α.Α.Σ'' Πιστεύω ο κος Α/ΓΕΣ να αντιλήφθηκε και να αξιολόγησε θετικά την ενέργεια αυτή κατά την ''ξενάγησή του στα Γραφεία και τους λοιπούς χώρους της Ενώσεως''.Καλή συνέχεια στους αγώνες και τις διεκδικήσεις σας προς ''επίλυση των προβλήμάτων της Ενώσεως και κατ' επέκταση των Μελών αυτής''
Παναγιώτης Γκοτζαμάνης (Σχης(ΠΒ)ε.α.κάτω των 55 ετών)